Giveaway How to?

Giveaways hoe kun je meedoen?

Bij de winacties die ik deel op mijn Tante Betsy blog is het vaak dé voorwaarde dat je een reactie achter laat onder de blogpost van die winactie om mee te doen. 
Maar hoe doe je dat? Ik leg het hier uit...als reageren niet lukt lees dan even aandachtig verder.

Als het een Facebook winactie is, dan vermeld ik dat ook duidelijk.

Hoe kun je reageren:

Onder elke blogpost staat een 'leeg' veld met daarin de tekst voer je opmerking in...
daaronder staat Reageer als:
Je kunt kiezen uit diverse opties, Google (als je een gmail adres hebt), Naam/Url en Anoniem zijn de meest voorkomende.

Bij Naam/Url volstaat het om alleen je naam te vermelden (wel graag met achternaam als het even kan...of met de eerste letter ervan, omdat er veel dames met dezelfde voornaam meedoen ;)).

Als je Anoniem reageert vermeld dan wel je naam in je tekst.
Ook hier geldt als het even kan met achternaam, omdat er vaak veel dezelfde voornamen meedoen...zodat ik weet wie wie is, wel zo handig bij winacties ;). 
Een anonieme reactie zonder naam in de reactie bij een winactie, kan niet mee doen! Want tsja wie heeft er dan gewonnen?!


TIP: Kopieer de tekst die je getypt hebt al vorens op publiceren te klikken, zo ben je hem niet kwijt en kun je hem weer plakken voor een nieuwe poging!

Let op! Heb je op een afbeelding geklikt tijdens het lezen dan kan het zomaar zijn dat je reactie niet gepubliceerd wordt. Terwijl het je normaal wel altijd lukt.
Dus ververs dan altijd even de pagina alvorens te reageren.

  • Ik sta altijd ingelogd via Google met mijn gmail account bij Blogger en reageer zo. Zie de afbeelding hieronder.

LET OP! Ben je op mijn blog terecht gekomen via mijn Facebook pagina link, dan lukt reageren vaak niet. 
Dit komt omdat het lijkt alsof je in Safari of Google zit, maar er staat nog steeds Delen rechtsboven aan de pagina (check dit even)...dus je zit nog gewoon in Facebook (ik schreef er hier al eens over).


Tip: kopieer deze link ; http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/  en ga dan naar je Google of Safari app (iPhone gebruikers) en open dan de pagina (plak hem bovenin de balk waar je url staat). 


Zo zou het wel moeten lukken om op mijn Tante Betsy blog te reageren en mee te doen aan mijn winacties of gewoon een gezellige reactie onder mijn andere blogposts te zetten.


Óf  zoek in Google of Safari op 'Happy Tante Betsy blog' dan vind je mijn blog ook en volg je de stappen zoals bovenin dit bericht/deze pagina beschreven staat. 

Hoe kun je me volgen:
Het makkelijkste is om me te volgen via Bloglovin, je kunt daar ook inloggen met je Facebook account. Je krijgt dan dagelijks mail van Bloglovin.

Je kunt me natuurlijk ook heel makkelijk volgen via mijn Facebook pagina.

TIP; als je naast 'vind ik leuk' op 'volgend' klikt kun je dit veranderen naar 'als eerste weergeven'. 
Zo krijg je altijd mijn nieuwste blogpost te zien bovenaan in je tijdlijn en mis je geen enkele blogpost.Volgen kan ook via mijn Instagram account, ook daar post ik mijn allernieuwste blogpost foto. 
Alleen moet je daar altijd naar mijn profiel gaan en klikken op de algemene link in mijn profiel, dus dat is iets omslachtiger. #linkinbio


Succes girls!

Lots of love from Susan

2 opmerkingen:

  1. Lieve dames alsjeblieft niet hier reageren als er een winactie is maar onder de winactie link zelf ;). Die wordt meestal meerdere keren op mijn blog gedeeld en staat meestal ook op de homepagina in de internet versie van mijn blog.
    Kijk je altijd op je mobiele, scroll dan helemaal door naar beneden en klik op 'internetversie'. Succes! Warme groetjes van Susan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. NIET HIER REAGEREN ALS JE WILT MEEDOEN MET EEN WINACTIE, MAAR ONDER DE WINACTIE BLOGPOST!! KNUFF!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks Tante Betsy girls voor jullie reacties, ik lees ze altijd met plezier :D.
Lots of love from Susan

Weet je niet hoe je een reactie achterlaat? In het witte vak kun je je tekst plaatsen. Vervolgens geef je bij 'reageer als' of 'profiel' aan hoe je wilt reageren. Als je kiest voor Naam/URL kun je je naam opgeven (de URL open laten), maar anoniem kan ook (bij een winactie wel gelieve je naam in het bericht achter te laten).

Op de pagina Giveaway How to? staat het ook nog eens uitgelegd, vooral als je doorklikt vanuit Facebook.