woensdag 2 mei 2018

Tante Betsy Frieda Daisy happiness in a dress and a giveaway



Hey girls vandaag besloot ik Dress Frieda Daisy Red aan te doen, Dress Frieda is een nieuw model van Tante Betsy in deze SS2018 zomercollectie.
Hij lijkt op de Betsy doorknoopjurkjes van Tante Betsy en valt qua maat ook exact hetzelfde.
Alleen heeft deze jurk een opstaand kraagje ipv een gewoon kraagje.



Ik zie net op de foto's van de jurkjes in de webshop van Tante Betsy, dat het biesje niet is afgebeeld.
De foto's van model Suze in Dress Frieda Daisy laten het leuke roze biesje niet zien.
Deze foto's worden gemaakt van de proefmodellen, voordat de daadwerkelijke collectie geproduceerd wordt en willen soms wel eens afwijken omdat er toch nog wijzigingen zijn geweest.
Zo'n leuk detail als een roze biesje maken een jurk net af vind ik en Tante vind dat zelf ook, daarom is dit veranderd ;).
Hieronder een foto die ik al googlend tegenkwam op de pagina van Tante Betsy verkooppunt Tante Betje te Oosterhout waar je die leuke roze details op het jurkje kunt zien.



Ik heb vanochtend voordat ik naar mijn werk fietste snel even een fotoshoot gedaan in de tuin, om jullie zo de jurk nog beter te laten zien op een model met veel vrouwelijke vormen.
Mijn buik is eigenlijk niet zo zichtbaar op de foto's, maar die is er wel hoor whahaha.
Op een of andere manier slankt deze jurk gewoon heerlijk af.
Ik draag gewoon mijn eigen maat, maat L en mijn afmetingen zijn 112 cm bustewijdte, 98 cm taillewijdte en 114 cm heupwijdte. Mijn lengte is maar 1.57m maar door al die vrouwelijke vormen die in deze jurk gaan, valt de jurk voor mij op de knie. Als je langer en slanker bent kan hij dus net zo vallen.



Je hoeft je trouwens geen zorgen te maken dat de jurk gaat kieren of dat de knoopjes eraf springen door al jouw vrouwelijke vormen.
Tante's doorknoopjurkjes zijn eigenlijk geen echte doorknoopjurkjes, vanaf het punt waar bij mij de knoopjes open staan is het stuk waar de knopen op zitten gewoon op de jurk genaaid ;).



Ik zelf vind het fijn om het jurkje open te laten staan en er dan een topje of een onderbroek topje onderaan te doen. Ik heb een flinke buste (85 G) en dan geeft een mooie v-hals een mooier geheel.
Vandaag dus gewoon een topje er onderaan, maar straks als het warmer is zweer ik bij mijn eigen gemaakte topjes van een onderbroek.
Als je zoiets hebt van "hey Susan waar heb je het over?! Een topje van een onderbroek?!?!"
Dan kun je of mijn allereerste live video op mijn Facebook pagina gaan bekijken of in de blogpost; How to make a top from underpants.



Hilde van Hillybilly Beauty liet op haar blog foto's zien hoe ze hem draagt en die draagt hem weer met alle knoopjes dicht (het zijn er maar twee die je dicht of open kunt maken/laten).
Bij haar staat dat weer prachtig en ook zij heeft de rode variant.
Hilde draagt net als ik ook maat L en is zeker 10 cm langer en zo kun je goed zien dat een jurk bij haar hetzelfde qua lengte valt als bij mij.



Tante Betsy dinnetje Petra was bij Tante Betsy verkooppunt Tuthola in Markelo heerlijk High
Summer collectie jurkjes gaan passen, waaronder ook Dress Frieda Daisy Blue en Dress Frieda Daisy Black.
Petra heeft een peerfiguur en ook haar staan de jurkjes prachtig. Petra draagt op de foto's maat XL.





Als jij nu denkt "Hey maar dit lijkt me ook een geweldige jurk!" dan kun je een kansje gaan wagen om die jurk te gaan winnen op de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep.
Frederike en Joanne de twee beheerders van deze groep mogen daar een Frieda jurkje weggeven onder de leden.
De winactie sluit vrijdag 4 mei en zaterdag maakt Frederike daar de winnares bekend.



Ik verkeer zelf erg graag op deze Tante Betsy Facebook groep, okay het is niet altijd even druk met veel OOTD's (Outfit Of The Day foto's) die langskomen ten opzichte van de Tante Betsy Liefde en retro jurkjes groep, waar meerdere merken gedeeld worden.
Je mag in de Tante Betsy happiness in a dress groep trouwens alleen maar Tante Betsy outfit foto's delen en alles wat te maken heeft met Tante Betsy.
En dat vind ik wel zo fijn, dat geeft mij meer overzicht. Op de andere groep kom ik ook graag hoor, maar daar komt zo veel langs dat ik het overzicht kwijt raak en het gewoon allemaal niet kan bijhouden.
Dus is de Tante Betsy happiness in a dress Facebook groep een heerlijk rustpunt op de dag voor mij.



Hennie heeft vandaag ook dezelfde outfit aan, maar dan gecombineerd met gave rode Sendra laarzen met een ster op van Boeties.nl. Ik kwam haar foto tegen op de groep en van Hennie weet ik dat ik die mag delen.



Ik heb vandaag weer eens mijn Clumpy's laarzen aan in de kleur Plum, ik hoef niet veel te lopen en staan op mijn werk en dan kan ik deze hakhoogte goed hebben (verschil tussen hak en zool is 6 cm).



En vanmorgen deed ik mijn oude knalroze Tante Betsy hoodie aan als jas, met deze prachtig gehaakte omslagdoek om, zo was het toch lekker warm op de fiets 's ochtends.
Gisteren vertelde ik in mijn blogpost About Tante Betsy hoodies and more, dat er met de AW2018 wintercollectie ook zo'n enorm gave hoodie in de collectie zit in roze, rood, appelgroen en navy, yihaaa zo blij mee. Deze is uit de 2012 collectie ;).



Oh ja de tas is van Sticks and Stones, model Toulouse kleur Fuchsia, mocht je daar benieuwd naar zijn ;). En de panty is van Kunert.



Nou girls ik ga er vandoor, straks moet ik eraan denken om lootjes te trekken van mijn Marktplaats advertenties...maar dit heb ik getypt na mijn werk...mijn moeder komt zo even op bezoek.
De Bibi Cornflower jurk gaat naar Nicolette, het gave groene Gucci look-a-like bomberjack gaat naar RM , die gave retro oranje trainingsjacket gaat naar Marloes, de zwart witte hartjes cowboylaarzen van Fornarina gaan naar Charlotte en de groene cowboylaarzen met roze ster gaan naar Kris. Dan heb ik nog een stel Pamela Mann panty's; de petrolblauwe gaan naar Gerda, de zwarte naar Sylvia, Burgundy naar Sandra, Leaf Green gaan naar Linda en de rode legging naar N. Marijn.

Lots of love from Susan