vrijdag 19 januari 2018

Happy with Danefae jackets


Hey girls jullie weten inmiddels allemaal wel dat ik met veel plezier de jassen van het Deense merk Danefae draag, over mijn Tante Betsy jurkjes.
Het meeste plezier heb ik van mijn Jane softshell jassen, die zie je hier het meeste voorbij komen.
Het zijn echt toppers van jassen die je zowat het hele jaar door kunt dragen, behalve dan hartje zomer als het heel warm is ;).


Deze winter kocht ik voor het eerst een winterjas van Danefae, winterjacket Else Black.
Een fijne lange winterjas die heerlijk warm is door de thermolite voering en ook nog eens wind- en waterdicht (5000mm).
In deze blogpost Ready for the winter with Danefae kun je er meer over lezen.



Maar er was nog een winterjas die door mijn hoofd bleef spoken en onlangs zag ik dat die in de sale is.
Ik kon het niet laten en bestelde afgelopen dinsdagavond Winterjas Margrethe Rhubarbe.


En vandaag werd hij al geleverd, ik ben normaal van de knalkleurtjes en was een beetje bang of deze oud roze jas me wel zou staan. Maar yess hij is mooi en heeft een warme oud roze kleur!
Deze jas is net zoals mijn andere Danefae winterjas met thermolite gevoerd en heeft een waterdichtheid van 5000mm.


Deze jas heeft een grote rits bij de zakken, er zitten twee zakken onder verstopt, een hogere en een lagere.
Ik ga er vast met koude dagen veel plezier van hebben. Op de foto's zie je mijn Clumpy's laarzen in de kleur Plum.



De Danefae jassen zijn bij heel veel Tante Betsy verkooppunten te koop.
En het toch ook wel heel fijn is om zo'n jas live te gaan passen en natuurlijk die kleine zelfstandige ondernemers te steunen.



Ik draag zelf in de Danefae jassen een maatje groter als mijn maat die ik in de Tante Betsy jurkjes draag, maar dat komt ook meer dat ik me in een Tante Betsy jurk pers en die natuurlijk heel goed mee geven ;).


Ik ben stiekem een XL'er die zich in een L perst, maar voor een jas hou ik gewoon mijn eigen maat aan, maat XL. Vooral ook omdat ik er nog een extra laag, een Tante Betsy hoodie- of Lotte vest, onderaan wil kunnen doen.


Van regenjas model Helen heb ik wel een maat L genomen, die is meer voor in de warmere periodes.



Ik zie dat inmiddels al meerdere Tante Betsy verkooppunten de nieuwe collectie Jane softshell jassen hebben binnen gekregen.
Er zitten weer prachtige kleuren bij, maar ook weer leuke stippen jassen. Vooral de blauwe dots vind ik zelf enorm gaaf!
Ik schreef in november een blogpost met review over de Danefae softshell jas Jane.


Nou girls ik ga er weer vandoor, heb een fijn weekend en tot maandag. Ik ga denkelijk heerlijk in relaxstand samen met manlief.

Lots of love from Susan

Ps by the way Tante Betsy verkooppunt Love, Peace & Joy zoekt modellen voor een foto shoot eind februari. Wie weet voel jij je wel aangesproken: 
• G E Z O C H T • 
Samen met Studio Sanita houd ik eind februari weer een fotoshoot. Vind jij het leuk om voor de camera te staan en onze nieuwe collecties te showen? Ben je (ongeveer) tussen de 30 en 35 jaar en heb je affiniteit met onze merken? Misschien zijn wij dan wel op zoek naar jou! Je maat vinden we minder belangrijk, maar een beetje fotogeniek is natuurlijk wel fijn. Verder is het handig als je niet al te ver uit de omgeving van Zutphen woont. Je reactie met een foto erbij ontvang ik graag per mail ellen@lovepeacejoy.nl. Ik wacht vol spanning af! 

Ze heeft al enkele 40+ modellen vandaar deze leeftijdsgroep.