donderdag 25 januari 2018

Happy Tante Betsy surprise


Hey girls daar ben ik weer, een nieuwe dag met nieuwe kansen. 
Want wat was dat enorm balen gisterenavond onderweg naar huis van de Happy Tante Betsy Day en erachter komen dat de blogger app niet meer werkt zoals hij moet werken. 
Ik heb het gelukkig gewoon kunnen loslaten gisterenavond en ben heerlijk gaan relaxen samen met manlief die total loss was.
En heb vanmiddag pas (na mijn werk) via mijn iPad foto's toegevoegd aan de blogpost van gisteren. 
Je kunt dus even naar rechts swipen als je de mobiele versie gebruikt om de geüpdate blogpost te zien, bij de internet versie hierboven op de link klikken of helemaal naar beneden scrollen en klikken op oudere post


Vanochtend heb ik me in het nieuw gestoken. Gisteren bij die lieve Tante zag ik opeens in het rek met alle resterende AW2017 wintercollectie, nog een wishlist jurk liggen die al langere tijd niet meer in mijn maat online stond. 
Yess ik mocht hem meenemen, het is een jurk die jullie niet snel bij mij verwachten. Hij is helemaal zwart, Dress Vera LS Black
Maar met een fuchsia top eronder én Tante Betsy Legging Solid Cerise (die ik erbij kreeg :)) is het toch meer een Susan outfit. 


Die vera jurken zijn zo fijn en ik verheug me dan ook enorm op de vera jurken van de SS2018 zomercollectie. Die zitten bij de eerste lichting en komen er in die gave Circle print en in meerdere kleuren. 


En zie je die gave roze cowboylaarzen?! Daar werd ik ook nog mee verwend! Zo lieff! Daar kwamen ze zelf mee aan zetten. 
Ze weten dat ik cowboylaarzen fan ben en deze hadden ze vroeger te koop (long long time ago) en dit paar werd voor de modellen gebruikt. 
En ze passen! Helemaal happy ermee (Susan doet een vreugde dansje).
Ik heb ooit zo'n zelfde via Marktplaats kunnen scoren, maar die bleken te klein. Dus heel blij met deze :). 


Oh ja Legging Solid Cerise is me zo'n 15 cm te lang. 
Maar volgens manlief is die legging niet te lang, maar heb ik te korte pootjes whahaha (ik ben maar 1.57m). Maar ik draag de legging gewoon omgeslagen in mijn laarzen (zie je niks van ;)).


Ik kreeg ook nog een andere jurk mee, Dress Lemonade Navy (nu voor een leuke prijs in de sale bij Tante Betsy). 
Maar die staat me niet mooi, ik ben de laatste maanden toch wel een aantal kilo's bij gekomen (weeg nu 78,5 kg met 100cm taille omvang) en dan tekent zo'n effen jurk teveel af. 
Vergeet ook niet dat ik stiekem een XL'er ben die zich in een L perst ;). Vandaar dat de jurkjes bij mij met mijn kortere lengte en weelderig lijf, hetzelfde qua lengte vallen als iemand die 10 cm langer is en slanker is.


Dress Lemonade Navy (maat L) gaat dus Marktplaats op, op mijn speciale 365happyTanteBetsydresses Marktplaats account, samen met Dress Sporty Cherry Blossom Blue (Maat L en maat XL). 
Die kreeg ik mee om te verloten. En dat is dan ook meteen de verrassing! Zo lief van Tante :).



Alleen nu nog een prijs bedenken wat ik voor de jurken kan vragen, ze zijn ook nog in de sale te koop in de webshop van Tante Betsy).
Want als ik ze zou verloten, hebben alleen de eLletjes er iets aan en bij de zippie ook de XL'ers. 
Vandaar dat ik ze voor een vaste prijs verkoop en verloot onder de reacties (op Marktplaats bij de advertentie reageren!). 


En van de opbrengst ga ik dan weer hier kadobonnen verloten, waar iedereen aan kan mee doen van maat XS tot maat 3XL.
Jaaa deze SS2018 collectie gaat er nu ook zijn in maat 3XL! Zo kunnen nog meer dames rondlopen in een vrolijke fleurige of stoere Tante Betsy outfit!


Lots of love from Susan

Ps het heuptasje dat ik om heb is van Urban Hippies, die wat ik heb (Polka Blossom) is er niet meer, maar wel deze Polka Charms