woensdag 13 september 2017

Marktplaats happiness and Mollie Apple in store


Hey girls vandaag zullen weer heel wat Tante Betsy girls in spanning zijn, wie de gelukkige zal zijn in de loterij om de Zippie Blue die ik op Marktplaats heb staan. 
Ik vind het eigenlijk wel een heel leuk principe, want als ik het zoals normaal op bieden zet, wint diegene met de grootste beurs. Nu kan iedereen die bereid is €45 te betalen voor de jurk meedoen. 
En dat is wel zo eerlijk dat meerdere Tante Betsy girls of wannabees een kans maken. 
Uiteindelijk is er wel maar een iemand die ik echt blij kan maken, maar het is al fijn dat je de kans krijgt. Maar straks komt van de opbrengst wel weer een gave winactie ism SoMuch te Heerenveen. 


Hadden jullie trouwens gezien dat er in diverse Tante Betsy verkooppunten de nalevering is gekomen? Nee nog niet de tweede levering, die zal er rond het weekend zijn als ik dat goed begrepen had. 
Met Dress Mollie Big Apple...wat een gave jurkjes! Maar wel kort in de kleine maten is de lengte 85 cm en gaat met 2 cm per maat omhoog las ik ergens. Dress Twiggy valt wel op de gewone lengte net zoals Dress Ola. 


Bij Tante Betsy verkooppunt Diezijner te Groningen zag ik hele gave combinaties met panty's, oorbellen, beenwarmers en Clumpy's. Nynke van Diezijner schreef er zelfs een blogpost over. 




Ik heb dit jaar voor het eerst kennisgemaakt met Clumpy's en wat lopen die fijn. Nu zeg ik dat niet omdat het een gesponsord paar was hoor, als dat niet zo was dan zei ik dat niet hihi. 


Ik heb nu mijn oog laten vallen op een paar laarzen, zoals jullie inmiddels wel weten ben ik naast verslaafd aan Tante Betsy jurkjes ook verslaafd aan laarzen. 
Ik heb eigenlijk geen mooi paar zwarte laarzen en dat model 105 vind ik wel heel gaaf...die staan hoog op mijn wishlist. Als ze tenminste niet te hoog zijn, 6 cm is voor mij het maximale hoogteverschil waar ik een beetje leuk op kan lopen. Maar volgens Nynke die er een leuk Live on Facebook filmpje over had valt het reuze mee. 


Zo nu ga ik ervandoor, de tijd dringt weer om mijn blogpost om half acht te posten. Vandaag droeg ik ook weer een zippie jurk, Dress Sunny Green heet die geloof ik met mijn Apollo panty (omgetoverd tot legging) en mijn Ibiza Sendra laarzen en blauwe Tante Betsy vestje. 


Oh ja natuurlijk 'de winnares' is Sylvia geworden! Ik stuur dadelijk een berichtje ;). 


Lots of love from Susan