zondag 13 augustus 2017

Tante Betsy Sweatvest Lotte & Hoodie Fit


Hey girls vandaag draag ik ook weer een jurk van de nieuwe wintercollectie van Tante Betsy
Deze Crossover Little Dot Black die ik kocht bij Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond, toen Heidi er samen met haar familie in de haven lag (zie deze blogpost). Gecombineerd met mijn roze Asics gel lyte 3 sneakers.


Vandaag heb ik een fotoshoot gehouden in de tuin omdat ik op de Tante Betsy Facebook groepen vaker reacties zie voorbij komen dat men het Lotte Sweatvest van de nieuwe collectie in een maat kleiner heeft genomen. 
Dus wilde ik zelf even nog eens goed het verschil testen tussen Sweat Vest/Dress Lotte Navy en Hoodie Fit Black
Maar ik heb ook het Lotte Sweatvest Jeans van vorige winter (AW2016) erbij genomen en Hoodie Black Fit (AW2015) om te kijken of er verschil is met oudere collecties.



Het Lotte Sweatvest van deze AW2017 collectie, dat je dus ook heel leuk als jurk kunt dragen valt inderdaad ruim. 
Goed nieuws dus voor de forsere dames onder ons of voor diegenen die hun jurken of vesten graag ruimer dragen. 



In maat L is het Lotte Sweatvest Navy 46 cm in de taille (dus valt als een 46). OtO (oksel tot oksel) 52 cm, heupwijdte 53 cm en niet te vergeten 103 cm in lengte. 
Ik ga dus voor een maat M en in het zwart, ik vind het fijner als een vest kleiner valt bij mijn buste...nou ja niet mijn hele jurk bedekt en wijder openvalt.



Het Lotte Sweatvest Jeans van AW2016 is 44 cm in de taille in maat L.
Maar ik weet wel nog dat het bruine Lotte Sweatvest me te ruim viel in maat L. 
Dat was de collectie waar een heel aantal jurken enzo ruimer vielen. Al googlend kwam ik de blogpost tegen waar ik hem de allereerste keer aan heb ;). 
Ik google altijd op 'happy tante betsy' en dan nu bijvoorbeeld 'sweatvest lotte' erbij, zo vind je specifieke blogposts van me terug ;). 



Hoodie Fit Black/ Hoodie Fit Tattoo Rose Black valt mooi op maat en valt eigenlijk hetzelfde als de Hoodie Black Fit met roze rits (AW2015). 
De Hoodie Fit Black van deze AW2017 collectie valt in maat L in de taille 44 cm, OtO 50 cm en idem heupwijdte en in de lengte meet ik zo'n 98/100cm. 



De Hoodie Black Fit (oudere collectie met roze rits) is 43 cm in de taille, OtO 48 cm en idem heupwijdte en 98 cm lengte. 
Hij blijkt van de AW2015 collectie te zijn. Dat kwam ik al googlend te weten, ik zocht op 'happy tante betsy hoodie black fit' en kwam deze blogpost tegen.


Zo hoop ik jullie toch wat geholpen te hebben als jullie bij Tante Betsy gaan bestellen. De hoodie valt dus op maat en het Lotte sweatvest valt ruimer. 
Morgen is Tante weer terug van vakantie, nou ja de dames zullen inmiddels wel alle vier terug van vakantie zijn en moeten morgen weer vol aan de bak. Succes lieverds bij Tante Betsy! En shop ze lieve Tante Betsy girls!
Op de foto hierboven die ik al eerder deelde bij de Tante Betsy Autumn Winter 2017 photoshoot zie je het mooie borduursel <3. Zo gaaf!!

Lots of love from Susan

Meerdere Tante Betsy verkooppunten vind je in de Tante Betsy shops lijst