zaterdag 5 augustus 2017

Tante Betsy happiness in a dress


Hey girls vandaag draag ik een Tante Betsy jurk die ik vorige zomer zo graag wilde hebben, maar had hem mis gelopen maar bij de Tante Betsy fandag kon ik hem dan eindelijk kopen. 
Dress Peacock Green in het Lola model, yess my kind of dress!
Ik word er meteen heel happy van, ook al heb ik de afgelopen tijd op de weegschaal gezien dat ik weer een aantal kilo ben bij gekomen.


Ik deed vandaag ook eens twee setjes aan waar ik me vroeger heel happy in voelde vóór mijn Tante Betsy tijd en die beiden helemaal Me waren. Maar wist al vooraf dat ze me eigenlijk helemaal niet flatteren (vroeger dacht ik van wel), vandaar dat ik even het verschil wil laten zien. 


Ik deed ook een paar Tante Betsy jurken aan die maar in de kast blijven hangen en waarvan ik besloten heb om ze op mijn speciale Tante Betsy Marktplaats account te gaan zetten. 



Deze roze jurk daar was ik zo blij mee, maar eigenlijk heb ik hem pas twee keer gedragen. Volgens mij is hij van de SS2015 collectie en die staat er bekend om dat hij op maat viel, maar deze jurk dus niet. 
Zie de afmetingen in de advertentie, hij valt dus als een XL. 
Ik draag mijn jurken graag strak aan mijn lijf dat doet mijn figuur goed. 


Deze leuke doorknoopjurk van de SS2016 collectie was een jurk waar ik ook heel blij mee was, maar ook die heeft pas twee keer mijn lijf mogen sieren. 
Ik kocht hem vorig jaar van mijn verjaardagsgeld lees ik net in de blogpost als ik erop google. 
Ik merk dat ik op een ander type doorknoopjurk val, de Betsy dresses en de button down dresses zijn meer mijn model, dus wie weet mag deze leukerd jouw lijf gaan sieren. 


Op mijn 365 happy Tante Betsy dresses Marktplaats account staat ook nog steeds Tante Betsy Dress Pippa te koop in maat M, deze valt als maat L!
De opbrengst van deze jurk is ten bate van een winactie in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Hippe Dingen
Wie weet gaat hij nu eindelijk komende week de deur uit naar iemand die er heel blij van gaat worden en kan ik die winactie gaan organiseren. 


Ik ging er nog even mee op de foto (heb mijn buik even ingehouden ;)). De afmetingen staan in de advertentie. 


De opbrengst van de twee andere jurken zijn voor mijn eigen beurs, want er staan nog heel wat jurkjes van de AW2017 collectie op mijn wishlist. 
Naast dat ik van Tante Betsy wel eens jurkjes krijg koop ik er ook heel wat zelf ;). 


Op de foto's draag ik by the way mijn groene Clumpy's. Let op deze Clumpy's vallen groot, ik heb er maat 38 in ipv 39 en ze zijn nog ruim (maar ik heb die ruimte nodig omdat mijn voeten in de avond opzwellen). Hihi op de foto zie je goed dat ze mosgroen zijn ;). 


Lots of love from Susan