zaterdag 12 augustus 2017

My husbands candystore


Hey girls vandaag op stap met manlief naar iets wat hij leuk vind, we gaan naar een miniatuur auto ruilbeurs in Houten. Nou ja we gaan ervan uit dat je er ook miniatuurtjes kunt kopen en natuurlijk classic mini's. 
Ja auto's dat is manlief zijn passie en ik vind die oude miniatuur autootjes ook heel leuk hoor. Ik kom van een verzamelaarsfamilie, verzamelen zit in mijn bloed, in mijn genen. 


Jullie weten natuurlijk allang wat ik verzamel, ik heb pas mijn Tante Betsy jurken geteld en durf het bijna niet te zeggen whahaha. Doe ik nu ook lekker niet...maakte wel een foto van de kledingkast (daar hangt niet alles in!). Op een kledingrek in een andere kamer telde ik 45 Tante Betsy jurkjes aan het rek hihihi, hoezo verslaafd!


Ik maakte trouwens in december 2015 'the more the merrier' blogposts. Met een blik op mijn laarzenverzameling van destijds, mijn Tante Betsy jurkjes, mijn orakelkaarten verzameling en mijn zelfgemaakte kettingen.


Vandaag heb ik trouwens voor de allereerste keer een OOTD (outfit of the day) van deze wintercollectie aan met lange mouwen (nou ja ik heb ze omgeslagen ;)) ivm het frisse weer. 
Dress Ola Little Apple Green met een paar groene cowboy laarzen eronder (oude Tante Betsy laarzen). 
En omdat ik dwars ben en we vandaag toch veelal binnen zijn heb ik gewoon blote benen met Bandelettes aan.
Bij Boeties.nl koop je by the way ook hele gave cowboy laarzen (ik weet dat er altijd wel vrouwen zijn die benieuwd zijn waar je mooie cowboy laarzen kunt kopen). 


Maar terug naar ons uitstapje, we zijn nu nog onderweg... Het zal me benieuwen of we wat leuke Mini's kunnen scoren. Ik verheug me op leuke kramen met alleen retro autootjes. 


Nou girls we zitten even bij te komen in de Mc Donalds van een aantal uren rondlopen over de NAMAC beurs.
Wow wat waren er veel leuke stands met oude miniaturen, ik heb een paar foto's gemaakt. En we hebben natuurlijk ook leuke mini's gescoord, waaronder deze. 


Deze inspirerende 'garage' foto is van de site van NAMAC, de grootste miniatuurautoclub van Nederland. 


Wow wat een overvloed aan autootjes en ook een overvloed aan mannen die er rondliepen op zoek naar dat ene stuk dat nog in hun verzameling ontbreekt of stukken...


We waren al eens naar de verzamelaarsbeurs in Utrecht, ik won kaartjes bij blogster Retro Sonja (zie mijn blogpost Vintage Saturday). 
Manlief vond dat ook al heel leuk en hebben destijds toch ook al wat classic mini miniaturen gescoord. 
Maar dit is natuurlijk walhalla voor de miniatuurauto verzamelaar, twee hallen vol met tafels volgestald met auto's van allerlei merken en ook grootte. Ik vond het leuk, maar het was ook wel vermoeiend hoor. Ik las op de site iets over 'een kilometer aan tafels'...


Een man noemde zijn kraam/tafel zijn snoepwinkel, refererend aan de Pringles bussen en natuurlijk al die mooie miniaturen... Ik complimenteerde hem over zijn handige oplossing om zo'n leuke display te maken. 


Ja dit uitstapje is een snoepwinkel voor manlief.
Binnenkort staat er weer een snoepreisje voor Susan voor de deur...manlief heeft volgende week zaterdag een verrassingsreisje gepland...ik ben benieuwd wat me te wachten staat... 

Lots of love from Susan