woensdag 26 juli 2017

Tante Betsy girl Brechtje shopping at 'Het Zwaailicht'



Hey girls vandaag deel ik weer eens een gastblog post, een Tante Betsy girl mailde me dit leuke verhaal en ik vind het belangrijk om aandacht te schenken aan al die leuke Tante Betsy verkooppunten dus deel ik haar verhaal graag. Vandaag dus een gezellig geschreven blogpost door Tante Betsy girl Brechtje.

Vandaag wil ik heel graag Het Zwaailicht onder de aandacht brengen.
Ik ben op vakantie in Zeeland maar Tante Betsy haar nieuwe collectie is uit. En waar kun je het nu beter passen dan in een stenen winkel. Het was een kleine 70 min. rijden maar het was het meer dan waard.
Bij Susan (365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl ) de website vond ik het verkoop punt (hier staat de lijst):


Het Zwaailicht
Markt 2 in Domburg (ze zitten ook op Facebook).


Lol met de telefoon zijn camera en de verkoopster van Het Zwaailicht.

Een piepklein stukje van mijn verhaal.
Ik ben – 55 kilo afgevallen. En het is gewoon heel moeilijk om je zelf-beeld bij te stellen. Dat vertelde ik tegen de verkoopsters. Alles wat op mijn wensen lijstje stond van de nieuwe collectie van Tante Betsy stond niet. En ik heb mezelf open gesteld voor de adviezen van de 3 top verkoopsters. En het resultaat is verbluffend.


Hier draag ik een Tante Betsy Dress Vera LS Black  ik draag een maat L. Ik wilde hem alleen passen om te kijken hoe hij zou staan. Ik had ondertussen al 2 jurkjes, een vest en een jas.
Maar ik was gewoon verkocht mijn man ook trouwens ook.
Deze jurk zit heerlijk, echt z’n gave jurk.

Mijn complimenten voor de verkoopsters ze waren alle 3 zo behulpzaam. Vonden het stiekem leuk denk ik dat ik een groot gedeelte van de nieuwe Tante collectie wilde passen. Ik ben onzeker over de maat en wat ik moet verhullen maar door 4 adviezen, mijn man en 3 verkoopsters, hielp het onwijs het was zoo leuk! De verkoopster adviseerde mij deze King Louie jurk. Emmy Dress Fuji Ik draag een maat L. Wauw deze verkoopster wist waar ze het over had ik had taille en echt zoo mooi. Geen twijfel deze jurk mocht ook mee.




Deze jurk had ik niet op het oog uit de nieuwe collectie. Tante Betsy Dress Ola Little Apple Blue en ik draag maat L. Maar hij staat zo gaaf en ook met mijn nieuwe blauwe haar.



Deze stond hoog op mijn wishlist de Tante Betsy Hoodie Fit Black ik draag een maat XL omdat ik er ook een jurkje of broek onder wil kunnen en hij net wat trok op de heupen maat L. Het borduursel erop is zo gaaf ik heb allemaal van dit soort laarsjes daar passen ze zo tof bij.



En de laatste die erg hoog op mijn verlang lijstje stond.
De Danefae jas van de vorige collectie maat XL zodat de hoodie en de jurk er nog onder pasten.
Ik ben zoo blij wat een top dag.


Ik meen oprecht dat de verkoopsters van Zwaailicht echt top verkoopsters zijn.
Ze gaven eerlijk advies tips en veel opties ik ben zo geslaagd.
Ga je op vakantie in Zeeland ga er alsjeblieft heen.


Na thuiskomst lees op de camping. Was hier ongeveer ‘’gevoelsmatig’’ windkracht 10 dus dan weten jullie de weersomstandigheden ;).
Heb ik direct foto’s voor jullie gemaakt om te laten zien.
Durf advies te vragen in de winkel pas alsjeblieft in de stenen winkel want wie weet kom je met hele andere dingen thuis dan die op je wensenlijstje stonden.

Fijne vakantie wie nog gaat lieve Betsy girls ik geniet van jullie foto’s! Ik ga shinen op de camping in mijn nieuwe jurkjes.
Lots of love from Susan and Brechtje

Ps sorry lieverds de opmaak ziet er heel raar uit.
Deze blogpost heb ik niet zoals normaal kunnen typen, maar hrb ik gekopieerd en geplakt uit tekst die Brechtje me gestuurd heeft. 
Daarnaast heb ik het FB bericht te vroeg ingepland