donderdag 6 juli 2017

Tante Betsy dresses live on Facebook


Hey girls vandaag was ik weer live on Facebook op de Facebook pagina van mijn blog. Ik had dit eigenlijk gisteren al willen doen, maar gisteren bewust voor mezelf gekozen. Vanmiddag had ik er wel de puf voor en kletste een eind weg tegen jullie, tegen de Tante Betsy girls die online kwamen kijken. 
Je kunt het filmpje, de video op ieder gewenst moment terug kijken.



Vandaag liet ik diverse Tante Betsy jurkjes zien van diverse periodes van Tante Betsy, dit alles vanwege de Tante Betsy Outlet dag aanstaande zaterdag en de Tante Betsy fan dag die morgen is. 
Voor de Tante Betsy outlet dag kon je kaartjes kopen, bedrag krijg je weer retour bij aankoop van Tante Betsy items.
De Tante Betsy fandag is alleen op uitnodiging. 


Maar het leek me leuk om jullie te laten zien wat er zoal te koop zou kunnen zijn. Maar ook altijd handig om terug te kijken en idee te krijgen over de maatvoering van de Tante Betsy jurkjes, als je nog niet zo bekend bent met Tante Betsy. 




Ik heb nadat ik klaar was een paar jurken aangetrokken die ik tijdens de video heb laten zien en ik heb foto's gemaakt.
Wel nog steeds gewoon met dezelfde Art clogs die ik aan had bij mijn OOTD (Outfit Of The Day) Dress Summer Cross Stripe Red.


Dus geen bijpassende schoenen en ketting voor diegenen die zoiets hebben dat staat niet bij elkaar. Het gaat om te laten zien hoe de jurkjes uitzien. 




De foto's plaatst ik dan ook hier in mijn blogpost en ik zeg nogmaals tegen de Tante Betsy girls die morgen naar de fan dag komen, tot morgen! Vergeet niet je uitnodiging uit te printen en mee te nemen!! Zonder kom je niet binnen!




Ditzelfde geldt ook voor de dames die naar de Tante Betsy Outlet dag gaan, vergeet je entree kaart niet!!
En heel veel plezier! Ik verheug me erop en ik heb heel wat dames in stuiterstemming gebracht door mijn filmpje...dus ik hoop dat jullie vannacht goed slapen en ikzelf natuurlijk ook ;). 


Lots of love from Susan