zaterdag 29 juli 2017

Tante Betsy colourful in summer and winter


Hey girls het is zaterdagochtend als ik deze blogpost schrijf en ik heb nog geen enkel idee wat ik vandaag ga aan doen. Ook al is het de afgelopen dagen geen denderend weer toch loop ik lekker rond in mijn Tante Betsy zomer jurkjes. Dit is mijn outfit uiteindelijk geworden ;). 


Gisterenochtend toen ik in mijn Dress Carmen Les Fleurs Pink (die ik trouwens wel in maat XL draag omdat die smaller valt bij de heupen dan de Senorita, ik schreef er hier over) naar mijn afspraak liep van de psycholoog, dacht ik wel even shit had ik toch maar dat vestje aangedaan. 
Maar als de zon dan weer tussen de wolken doorkwam was het heerlijk. En was ik blij dat ik geen vestje aan had, vooral ook op de terugweg, maar ik ben dan ook wel een warmbloedig type en heb het snel warm. 


Dus die nieuwe wintercollectie blijft bij mij nog even hangen en ik duim natuurlijk dat we nog een heel aantal weken kunnen genieten van heerlijk zomers weer. 
Ik appte net even met Mariken van Pantalone te Eindhoven of zij de lichtblauwe Lemonade Butterfly jurk had ingekocht. 
Die staat namelijk nog steeds op mijn verlanglijstje en manlief wilde al met me naar Pantalone om die te gaan kopen. Hij weet namelijk dat ik die graag wil hebben en hij weet ook dat ik over dik twee weken jarig ben...en zal me vast een Tante Betsy jurk kado willen doen. 


Maar die bleek dus niet ingekocht te zijn door Pantalone, omdat hij er te zomers uitziet en men zomerse jurkjes alleen in de sale wilt kopen.
Ja dat snap ik aan een kant wel, ik weet nog dat vorig jaar de lichtblauwe Takkie jurk ook niet goed verkocht werd. Terwijl het een pracht jurk is en als ik hem zie voorbij komen bij een OOTD (outfit of the day) van een Tante Betsy girl, denk ik wow wat een mooie jurk.


Toch hoop ik dat we met ons allen ook in de winter lekker veel kleur gaan dragen, er mag voor mij wel een omslag gemaakt worden. 
Waarom zouden we in de zomer alleen heldere kleurtjes dragen en in de winter donkere kleuren. 
We moeten de boel net opvrolijken in de winter, dat is net een tijd dat men sneller depressief wordt. 
Ik word altijd heel happy van al die vrolijke jurkjes met hun leuke printjes en hoop dat we met ons allen het tegendeel kunnen gaan bewijzen. 
Tante Betsy kun je het hele jaar door dragen en het is toch maar wat fijn als je ook jurken met lange mouwen (3/4 mouwen) hebt in vrolijke kleuren. 


Maar deze nieuwe wintercollectie (AW2017) van Tante Betsy kunnen we wel onze slag slaan wat betreft dit soort jurkjes. Want laten we eerlijk zijn, die kun je in Nederland bijna het hele jaar door dragen. Ik amuseerde me en maakte drie collages met jurkjes van de nieuwe wintercollectie, eentje in blauw, eentje in groen en eentje in rood en roze. Yihaaa ik word er vrolijk van als ik dit allemaal weer zie.


Daarom ben ik nu ook al zo blij met de appeltjes jurken, heerlijke vrolijke kleurtjes en in kleine print en grote print én de Ola jurken kun je met lange mouw of 3/4 mouw dragen (er zit een bandje aan waarmee je er een driekwart mouw van maken kan). 
Zo blij met die Tante van ons! En natuurlijk ook met al die Tante Betsy verkooppunten die ons mee helpen om het Tante Betsy virus te verspreiden...


Hoe is dit eigenlijk voor jullie...draag jij zomerjurkjes het hele jaar door (in de winter met een vest) of draag je net zoals ik in de koudere dagen meer jurkjes met lange mouwen...maar dan wel als het kan met kleur?


Lots of love from Susan