zaterdag 22 juli 2017

Tante Betsy Autumn Winter 2017 photoshoot


Hey girls normaal gesproken zou ik vandaag als een gek naar een Tante Betsy verkooppunt sjeezen om jullie te laten zien hoe de nieuwe wintercollectie uit ziet. 
Altijd zo leuk om in zo'n stenen winkel rond te huppelen, te stuiteren naar al dat leuks wat binnen is gekomen. En dan een uitgebreide passessie te doen zodat ik jullie kan vertellen of het op maat valt.
En kan laten zien hoe het staat, maar natuurlijk doe ik dat ook voor mezelf want er blijft dan altijd wel een jurkje (of zelfs twee) aan mijn vingers plakken. 


Maar Tante was zo lief om me te verrassen met een doos vol jurkjes.
Ze had mijn mail met wishlist pas later gezien, maar de lieverds bij Tante kennen me heel goed en er zaten zowaar een aantal wensjurkjes in de doos.
Zelfs drie van deze gave appeltjes jurken in model Ola.
Model Twiggy is een model waar ik niet vrolijk van wordt en het andere model is te hoog aangesloten voor mijn enorme buste ;).



Ik heb gisteren na het posten van mijn blogpost een fotoshoot gedaan, want vandaag ontbreekt me daar de tijd voor. We moeten aan de slag op zolder, want maandag gaat het dak eraf. Ik heb gisteren wel heel wat werk verzet (voel het aan mijn spieren ;)) zodat er dit weekend ook ruimte zou zijn om eventueel nog wat leuks te kunnen gaan doen. 



Ik laat jullie weer een paar jurkjes zien, zoals de polkadot jurkjes. Eigenlijk had ik dit jurkje graag in zwart gehad, maar wat is hij ook gaaf in groen. 
Het kantje van Dress Crossover Little Dot Green is trouwens van een felle kleur groen. 
Hij valt me echt prachtig en mooi op maat. De zwarte blijft gewoon op mijn wishlist ;).
Op de foto zit hij wat hoog bij mijn borsten, maar ik had geen topje bij de hand en mij stoort het ook niet.



Dress Sue Little Dot Navy had ik eigenlijk in het groen gewild, maar kreeg ik in het navy blauw. 
Een kleur die ik zelf eigenlijk nooit zou uitzoeken, maar hij is mooii! 
En staat me ook mooi...alhoewel ik ben stiekem bij gekomen en hij laat mijn buik duidelijk zien. 
Ik zag het gisteren ook al aan mijn Betsy Poppy Blue...er is de laatste tijd wat veel emo eten in mijn lijf gestopt. Dus dit vraagt om tot een halt geroepen te worden en weer op mijn gewelfde lijn te gaan letten :p. 
De eerste foto is met mijn buik zoals hij is en de tweede heb ik hem ingehouden whahaha...zo zou het uit kunnen zien ;). Bij mij vallen de mouwen wat langer, ik ga hem een dezer dagen eens even op mijn Dress Patsy Stripe Rose Black leggen en eens kijken of er verschil tussen die twee zit.



Ik moet ook even een zijnotitie maken vooral voor dames die me nog niet zolang volgen. 
Ik draag altijd maat L bij Tante Betsy omdat ik mijn jurkjes graag strak draag. Ik heb een zandloper figuur en mij staat een jurk vaak veel beter strak aan mijn lijf zodat mijn vrouwelijke vormen beter benadrukt worden. 
Ik heb al vaker een XL geprobeerd voor het verschil, maar dat doet vaker helemaal niet veel goeds voor mijn figuur. 
Maar dat is dus persoonlijk en is geen maatstaf, ik heb er geen problemen mee dat mijn buik zichtbaar is in mijn Tante Betsy jurkjes. 


Dus ik raad je vooral aan om lekker naar een Tante Betsy verkooppunt te gaan (klik voor de Tante Betsy shops lijst).
Ga naar zo'n stenen winkel en ga daar kijken welk model je mooi staat, ga kijken waar jij happy van wordt. Laat je adviseren door de dames en koop die jurk/jurken of setje waar jij je goed in voelt.
Maar je kunt natuurlijk ook in een van de Tante Betsy webshops bestellen, ook te vinden op mijn lijst (en onder de links van de stenen winkels zijn ook webshops te vinden).


Ik deel nog een jurk waar ik helemaal happy van wordt. Dress Vera LS Red, hij is zo gaaf en heerlijk knalrood, ik vind dit zo'n mooi zippie model. Vooral door de piping en de mooie band valt die jurk prachtig en doet mijn figuur veel goeds. 
Hij valt heel mooi op maat! Okay ik moet 'de jongens' er wel even inpersen (heb 85 G) maar dat gaat prima hoor, Tante haar jurkjes rekken zoals altijd heerlijk mee. 


Ik heb goede hoop dat de zippies die er nog gaan komen ook heel mooi op maat gaan vallen. Zo kunnen de grotere maten dames ook gewoon de zippies in hun eigen maat aan (dat was in de zomercollectie jammer genoeg niet het geval, maar veel ligt ook aan je bouw en waar jij je prettig bij voelt).  
Hierboven foto's van een Summer Zippie Red (gepast bij ART Den Bosch) waar ik niet echt vrolijk van werd. Ik vind me de Vera zippie beter staan. 
Deze hieronder, die ook nog gaan komen, staan hoog op mijn wishlist :D. 


Ik ga er weer vandoor, morgen weer een blogpost met nog wat foto's...ja ik ben deze keer een enorme bofbips en kreeg een doos vol. 
Van de zomercollectie heb ik tien jurkjes gekocht, bij diverse verkooppunten maar ook bij Tante Betsy in de webshop en ik kreeg er natuurlijk ook. Maar vaak pas als het in de webshop stond, ik had nu gevraagd om dit deze keer anders te doen omdat ik weet dat jullie het fijn vinden om foto's op een voller model te zien die wat meer op jullie lijkt. 


Ik zal de foto's van de twee andere appeltjes jurken ook aan deze blogpost toevoegen (Dress Ola Big Apple Blue en Dress Ola Little Apple Green deelde ik al bovenaan in de blogpost). 
Ze zijn zo enorm gaaf, zitten perfect en ze zijn met lange mouw maar ook te dragen als driekwart mouw net zoals de Ola jurken van vorige winter! Die vielen groter uit maar deze zijn mooi op maat. 


Ben jij al gaan shoppen en heb je al een jurk, rokje, top of vest gescoord of houdt je je nog even in?

Lots of love from Susan