donderdag 27 juli 2017

Sporty in Tante Betsy


Hey girls wat een lieve reacties op de blogpost van gisteren geschreven door Tante Betsy girl Brechtje.
Die tijdens haar vakantie in Zeeland is gaan shoppen bij Tante Betsy verkooppunt het Zwaailicht te Domburg. 


Ik verwacht binnenkort nog een verslag over Tante Betsy verkooppunt Bibliss te Dordrecht. Gemaakt door Tante Betsy girl Monique, die er samen met een vriendin is gaan shoppen. 


Als jullie me nu ook zo'n verslagje (gastblog) willen sturen, neem dan eerst even contact met me op.
En als graag gewoon het verslag als mailtje sturen of via messenger. 
Ik typ zelf al mijn blogposts op mijn iPhone en heel soms op mijn iPad en kan niks met Word bestanden of zo. 
Ik heb ook totaal geen verstand van HTML codes, dus vandaar dat de opmaak van de gastblogpost van gisteren zo raar uit zag. 


Zo nu weer terug naar de orde van de dag, vandaag heb ik mijn fysio afspraak en ga ik oefeningen doen. 
Van de week deed ik op een Tante Betsy Facebook groep een oproepje om hulp qua advies voor een sportbeha voor een grote cup. Uiteindelijk heb ik een Anita sportbh besteld, maar die komt pas morgen aan.
Als sportoutfit doe ik een Tante Betsy Polypants aan met daarop een crossover top en vooralsnog doe ik maar een andere 'sportbh' aan...eentje die niet zoveel steun zal geven. Oh ja ik heb ook nog het nieuwe rode vera vest aangedaan. Mijn sneakers zijn van Asics Gel Lyte 3 (alsmede de fuchsia roze). 


Gisteren ben ik na mijn afspraak met de psychologe gaan fietsen, naar vrienden van ons (onze vriendin Pat was jarig).
Manlief werkt daar in de buurt en eigenlijk had ik met de trein willen gaan, maar besloot om met de fiets te gaan. Goed om lekker in de buitenlucht te zijn en lekker te bewegen (ik had mijn electrische fiets op een lagere ondersteuning gezet zodat ik zelf ook moest mee werken ;)) het was een uur fietsen met af en toe een foto- of selfiestop. 



Weten jullie nog mijn Live on Facebook filmpje? Dat ik vertelde dat ik had willen gaan wandelen toen het tijdens het filmpje enorm begon te regenen...
Ik besloot die middag toch te gaan wandelen (het was inmiddels weer droog), maar deed toch voor de zekerheid mijn Danefae Helen Big Hearts regenjas aan en mijn ZOO Adventure laarzen. En dat was ook wel nodig ook ;). 


Nou girls ik ga me nu klaarmaken en zal op een later tijdstip de foto's er tussen plakken. 
Let op! Ik heb nog twee verkooppunten van mijn Tante Betsy shops lijst gehaald, Break Out te Lemmer en Signature te Leuven verkopen geen Tante Betsy meer hoorde ik van het agentschap.



Lots of love from Susan