woensdag 19 juli 2017

Soaking wet and another AW2017 preview


Hey girls wat leuk al die enthousiaste reacties op die gave winactie ism Tante Betsy verkooppunt Miss Vintage die gisteren van start ging. Wat gaaf hè vier jurken te verloten, vier Tante Betsy girls of wannabees die ik blij mag gaan maken. 
En denk nu niet oh er zijn al zoveel reacties, ik maak geen kans...wie niet waagt die niet wint hè. En geen paniek als het reageren op mijn winactie blogpost niet lukt, dan kun je nog op mijn Facebook bericht reageren. 


Ik ben net terug gekomen van mijn allereerste gesprek van de therapie die ik gestart ben ivm mijn overspannenheid, burnout klachten. Ik ben kletskliedernat geworden en ben maar meteen het bed in gedoken want ik heb vannacht bijna niets geslapen. Maar mijn brein dendert maar door dus dan maar even mijn blogpost typen zodat ik er straks niet meer naar hoef om te kijken.


Ik zag net op de messenger dat een lieverd waar ik zo af en toe wel eens even contact mee heb, in een berichtje aan me vroeg hoe het met me ging en dat ik toch wel erg stil was en dat ze wilde laten weten dat ze aan me dacht. 
Een lief berichtje waar de waterlanders meteen van los kwamen, maar ik ga er maar even algemeen op reageren want ik heb gewoonweg de energie niet om er privé op te reageren. 


Ik ben inderdaad even bewust niet actief op de Tante Betsy Facebook groepen omdat ik mijn energie en tijd hard nodig heb. 
Alhoewel ik vanmorgen wel heb zitten te smullen van foto's van de nieuwe collectie. Ik heb weer een enorme wishlist, wat komt er weer veel leuks aan.

Het wordt echt tijd om wat jurkjes op Marktplaats te gaan zetten om wat budget te creeëren, maar zo na die outlet is het best een slechte tijd want iedereen gaat er maar vanuit dat opeens jurkjes alleen nog maar tegen outlet prijzen te koop zijn. Daarnaast heb ik daar nu ook geen energie en tijd voor, maar wie weet binnenkort of over een paar weken. 


Zo girls ik laat het hierbij, maar naast mijn kliedernatte Tante Betsy outfit (even een smilie over mijn hoofd geplakt want menn ik zie er niet uit) zal ik wat Tante Betsy Autumn Winter 2017 collectie foto's delen. Dikke knuffels aan alle lieverds!


Lots of love from Susan

Ps zo kun je van drie prints de verschillende modellen zien ;).