dinsdag 25 juli 2017

Lucky Tante Betsy girls and Live on Facebook


Hey girls vandaag is een blogpost waar veel Tante Betsy girls halsreikend naar uit kijken, vandaag ga ik namelijk de vier winnaressen bekend maken van de Tante Betsy blog giveaway Miss Vintage.
Vandaag ga ik vier dames blij maken met een wel hele gave prijs, een Tante Betsy jurk naar keuze uit de Miss Vintage webshop.
Als ik dit typ weet ik inmiddels wie het geworden zijn...maar daar kom ik wat later in mijn blogpost op terug...ja ik hou het natuurlijk nog een beetje spannend...


Vandaag besloot ik weer eens live op Facebook te gaan, op mijn Tante Betsy blog Facebook pagina.
Het leek me leuk om de jurkjes van de nieuwe winter collectie (AW2017) te laten zien en er wat meer over te vertellen.
Gaande weg bedacht ik me als ik nu eens een onderjurk zou aandoen, zou ik ook wat jurkjes 'op model' (dat ben ik dus ;)) kunnen laten zien.
Ik verzamelde even wat moed en maakte ruimte op mijn iPhone, die staat vol met foto's en hupsakee daar ging ik dan live in Dress Ola Big Apple Blue. Ik had een mouw opgestroopt en vastgezet met het 'lintje' en een mouw gewoon lang gelaten, zodat jullie meteen kunnen zien hoe dit uitziet.



Alvorens live te gaan deelde ik het even in de Tante Betsy Facebookgroepen (Tante Betsy Liefde en retro jurkjes en Tante Betsy happiness in a dress), zodat ik meteen gezellig wat kijkers heb van dames die toevallig online zijn.
Is toch zoveel leuker als in mijn eentje tegen die telefoon staan te kletsen, nu zie ik al pratend tegen mijn telefoon dat er dames zijn die een kijkje komen nemen. En ook leuk als je dan verschillende reacties langs ziet komen en er eventueel op kunt reageren.
Als je het hebt gemist kun je altijd nog gewoon terug gaan kijken hoor (klik hier) en zie je een uitgebreide passessie en sta ik regelmatig in de RJ Bodywear onderjurk te kwebbelen whahaha.





Ik heb er eigenlijk nooit een review over geplaatst omdat een onderjurk onder mijn Tante Betsy jurkjes me toch te warm is en voor mijn idee ook niet zo heel veel uitmaakt qua wel of geen afdruk te zien van bijvoorbeeld een panty of legging.
Ik vertel ook in het filmpje dat met mijn flinke buste, de jurk een stuk omhoog kruipt waardoor hij me te hoog gaat zitten (ik deelde dat hier ook al)...maar ik weet dat er veel dames heel blij zijn met de RJ Bodywear onderjurk (ook te koop gezien bij Pantalone). 
Het is en blijft een fijne onderjurk als je zoiets graag draagt en niet zo'n enorme buste hebt als ikke en zo heb ik nu vandaag zomaar toch eindelijk die review gedeeld :).



Oh ja vandaag zette ik met mijn live on Facebook filmpje ook weer de Tante Betsy verkooppunten onder de aandacht. 
Daar zijn nu de diverse jurkjes, rokjes, tops, blouses en vesten van Tante Betsy te koop, dus hupsakee ga gezellig bij die winkels op bezoek of koop ze online als dat niet lukt om er persoonlijk heen te gaan.
Er staat een hele lijst van verkooppunten op mijn blog, onderverdeeld per provincie.



Tante Betsy zelf is op vakantie en sowieso volgt die altijd later om de verkooppunten de eerste verkoop te gunnen.
Halverwege augustus zijn ze terug en zal de wintercollectie ook daar online komen.


Maar okay nu toch echt tijd maken om bekend te maken wie de gelukkige winnaressen zijn van een Tante Betsy jurkje naar keuze bij Tante Betsy verkooppunt, webshop Miss Vintage.
Zoals ik al bij de winactie vermeld heb kun je ook altijd op afspraak gaan passen en kopen in de showroom te Huizen.
Ik weet natuurlijk niet of jullie wensjurkje in de webshop staat, er staan nu een vijftal jurkjes in van de nieuwe collectie, maar er volgt nog een nalevering...jullie komen er vast wel uit samen met de dames van Miss Vintage.


Lootjes trekken zoals ik vroeger deed is me echt teveel werk met zoveel reacties, dus ik heb als allereerste op Facebook alle reacties geopend en toen op en neer gescrolled en daar kwamen deze twee namen uit de bus. Aiméé en Ninette (achternamen staan op de afbeelding van de reacties) jullie zijn de winnaressen van de Facebook winactieWat leuk is dat jullie ook allebei op mijn blog hadden gereageerd.



En op mijn blogpost wederom een heleboel reacties en ook daar heb ik gescrolled en gekeken op welke naam mijn muis bleef staan en de winnaressen zijn Marja en Ellen (zie de foto reacties).



Gefeliciteerd dames met deze enorm gave prijs!!
Nemen jullie even contact met me op, dan geef ik jullie gegevens door aan Miss Vintage.
Én weet je wat leuk is dat Marja een dubbele bofkont is (lees ik ;)) want zij heeft een rokje en topje gekocht op mijn Marktplaats account, van de door Miss Vintage ter beschikking gestelde sale items. 


Ik hoop dat dit ook voor Miss Vintage een hele leuke winactie was en wie weet ook voor herhaling vatbaar is. Dankjewel girls dat jullie allemaal zo enthousiast hebben meegedaan, gereageerd en ook de winactie hebben gedeeld. Dikke dankjewel knuffels!

Lots of love from Susan