zaterdag 15 juli 2017

It's just about dresses...


Hey girls opeens werd ik geïnspireerd tot een nieuwe blogpost. Ik weet dat ik dit weekend weinig tijd heb of weinig tijd wil maken omdat andere zaken belangrijker zijn op dit moment. Maar opeens denk ik terug aan een opmerking die ik las op een Tante Betsy Facebook groep, in de trant van dat het 'maar' over jurkjes gaat. 



Maar die Tante Betsy jurkjes doen zoveel meer als alleen 'maar' jurkje zijn. Ze geven ons vreugde...


Ze geven ons zelfvertrouwen...


Ze geven ons een identiteit...nou ja in ieder geval kunnen we ermee laten zien wie we zijn in plaats ons te verstoppen in wijde vormloze kleding, saaie kleding of omdat het mode is. Nu is mijn kleding hieronder niet saai, maar het deed niks voor mijn figuur ;). 


En naast al dat...geeft het ons een samenhorigheids gevoel, we ontmoeten er gelijkgestemde vrouwen mee. 
En nee het is net leuk dat je dezelfde jurk aan hebt, niemand die zoiets heeft van ohhhh ze heeft mijn jurk aan! 


Alleen maar vreugde om te zien dat er iemand net zo blij wordt van dezelfde jurk en als het even kan gaan we zelfs met elkaar op de foto. 


Het is net zoals op een motor rijden of in een classic mini, je krijgt de neiging om naar elkaar te zwaaien, als je in het wild een Tante Betsy girl tegen komt. Of als je veel lef hebt maak je ook nog eens gezellig een praatje. 



En dat allemaal door die geweldige Tante Betsy jurkjes die onze lieve Tante voor ons ontwerpt. Ik sprak Tante nog aan de telefoon en heeft er zelf ook enorm van genoten en is in haar hoofd al plannen aan het maken voor een volgende keer en nee dat gaat nog niet volgend jaar zijn. 


Lieve Tante Betsy girls geniet allemaal enorm van je jurkjes...van je Tante Betsy outfits! 

Lots of love from Susan