maandag 31 juli 2017

Happy Tante Betsy blogger


Hey girls ik ben toch nog even na aan het denken over iets wat me onlangs ter ore kwam, dat een Tante Betsy girl dacht dat ik bij Tante Betsy werkte. Nu is het niet dat ik me wil gaan verdedigen of iets in die trant. 
Maar toch wil ik er eens even aandacht aan schenken omdat er steeds meer volgers bij komen en die me nog niet zo goed kennen. 


Zoals ik gisteren al schreef ben in nu bijna twee jaar aan het bloggen op mijn Tante Betsy blog, nou ja 24 september is dat zo ver...dus dat duurt nog even. En ja ik steek het niet onder stoelen of banken dat ik wel eens een jurkje van Tante krijg of zoals pas een hele doos van de nieuwe wintercollectie
Daar wil ik gewoon open en eerlijk over zijn, maar er hangen ook heel wat jurkjes in mijn kast die ik zelf betaald heb of manlief of die ik kocht van verjaardagsgeld of kerstmis. 


Sinds ik mijn Tante Betsy blog heb, ben ik ook gaan ontdekken dat er bloggers gesponsord worden of zelfs geld ontvangen voor een gesponsorde blogpost. 
Ik ben dit blog begonnen omdat ik iedereen op mijn creatief blog knettergek maakte over Tante Betsy en dit toch wat meer gescheiden wilde houden. 
Ik vind het leuk om jullie te laten zien dat je er met een weelderig figuur heel mooi kunt uitzien in een Tante Betsy jurk.
Vooral omdat ik destijds dat vaker te horen kreeg dat iemand had gezien hoe die jurk mij stond en daar zo blij mee was. Zo krijg je toch een beter idee hoe hij jou zou kunnen staan als je niet zo slank bent als een van de Tante Betsy modellen. 


Ik vind het ook leuk om een blogpost te schrijven met wat meer diepgang, deze zijn te vinden onder de tags BeYoutiful, Happy Thoughts en Get Inspired. Om wat zelfvertrouwen mee te geven, gewoon om te laten zien dat we ons niet hoeven te schamen voor die buik. Dat die er gewoon mag zijn, dat jij er mag zijn en dat we mooi zijn en er is toch niets leukers als ons lijf te omhullen met een prachtige jurk.
Ik wil wat meegeven met mijn blog, dat blijft voor mij op nummer 1 staan. Dat is wie ik ben en wat ik wil uitstralen. 



En ja er zijn ook wat sponsors op mijn weg gekomen, er werd me vaker gevraagd waar ik toch mijn kleurige panty's vandaan had en zo heb ik Sokken-online aangeschreven. 
Dan deel ik dat met liefde of wijs de weg naar winkels of webshops. Vorig jaar was Tante er met een rokjesdag sale actie en ging ik nadenken waar rokjesdag voor staat (ik blogde er hier over). 


En zo ging ik oplossingen zoeken voor mijn schurende bovenbenen, schurende dijen probleem. En ja dan vertel ik gewoon enorm enthousiast over Bandelettes, mijn tweede zomer met bloten benen onder Tante Betsy jurkjes. Wat is het een feestje om niet het hele jaar door met leggings of panty's te hoeven lopen. 


Ik wil dit gewoon een gezellig kwebbelblog houden en waak ervoor om niet iets te gaan aanprijzen waar ik niet achter sta. 
Ik vind het leuk om een kleine ondernemer als Urban Hippies te steunen.
Ik ben enorm blij met mijn Urban Hippies Hip Pockets, zo heb ik toch mijn mobiele bij de hand of een zakdoekje. 


Ik vind het leuk om jullie te wijzen op al die leuke winkeltjes in Nederland en België waar ze Tante Betsy verkopen, waar ze ook leuke tassen, jassen, accesoires etc verkopen. Ik vind het veel te belangrijk dat dit soort kleine ondernemingen blijven bestaan en zal daarom lekker doorgaan zoals ik al deed. Klik hier voor de Tante Betsy shops lijst.



En natuurlijk met af en toe een leuke winactie in samenwerking met een Tante Betsy verkooppunt of met Tante Betsy óf...
Er zijn er weer een paar in aankomst, dus hou mijn blog goed in de gaten! 
Winnares Ellen heeft haar Tante Betsy Dress Ola Big Apple Black vorige week al binnen gekregen van Miss Vintage en is er enorm blij mee. Zodra ik ook foto's binnen heb van de andere dames deel ik die ook gezellig hier (eentje heeft hem al binnen maar is op vakantie, eentje wacht op een zippie jurk van een volgende levering en eentje gaat gezellig live passen). 


Lots of love from Susan