woensdag 14 juni 2017

Tante Betsy virus


Hey girls overdag als ik bezig ben in huis of zoals nu als ik in het bos wandel (nou ja ik zít inmiddels op een boomstronk) heb ik allerlei teksten in mijn hoofd voor mijn Tante Betsy blog en vandaag wil ik het eens hebben over hét Tante Betsy virus. 


Wie weet heb jij dat inmiddels ook wel te pakken of heb je het al heel lang, daar ben ik dan wel eens benieuwd naar. 
Het moment dat je dit geweldige Nederlandse jurkjes merk ontdekt hebt en wie weet ook wel kunt zeggen, Ja ik ben verslaafd! Ik heb het Tante Betsy virus te pakken...


Ik vroeg al eens eerder; hoe is Tante Betsy in jouw leven gekomen? 
Inmiddels heb ik er een hele schare volgers bij, vast ook dames die al veel langer Tante Betsy fan zijn en nu pas mijn blog ontdekt hebben en ik ben wel eens benieuwd naar jullie verhalen. 
Maar ook als je me al langer volgt is het leuk om nog een keer te horen (ik vind de blogpost niet zo 123 terug ;)), hoe Tante Betsy in je leven gekomen is. 
Hieronder mijn eerste Tante Betsy jurk :). 


Ben je gek op al die vrolijke prints of ga jij voor de wat rustigere minder opvallende prints of effen jurkjes/rokjes in de collectie? Of wie weet ben je wel veranderd door de tijd heen en ook je smaak, durf je nu meer jezelf te zijn en wat meer uitgesproken erbij te lopen.


Misschien heb je het merk wel ontdekt toen je in een van de vele Tante Betsy verkooppunten, een van die stenen winkels was, waar een leuk Tante Betsy jurkje of rok heel hard om je aandacht aan het roepen was...en ben je sindsdien verliefd...


Weet je trouwens dat de sale morgen begint? Nu niet allemaal heel hard wegrennen...ik zou het leuk vinden als je de tijd neemt om een gezellige reactie achter te laten. 
Ben je nu bang dat het niet lukt om hem hier op mijn blog te posten lees dan even de tips op mijn 'Giveaway How to? Pagina' of typ eerst 'test' en reageer dan als antwoord op je 'test' ;). 
Of reageer onder mijn Facebook bericht als dat makkelijker voor je is. 


En ga morgen of dit weekend lekker naar zo'n stenen winkel of bezoek een van de online shops. 


TIP: onder iedere naam in mijn Tante Betsy shops lijst...ook stenen winkels...staat een link naar hun website/webshop, maar ook naar hun Facebook pagina waar men vaak het laatste nieuws deelt.
Heel veel shopplezier!
De webshop van Tante Betsy zelf volgt pas later en geeft altijd eerst de kans aan de winkels. 

Lots of love from Susan

ps een dezer dagen zal ik zelf nog eens vertellen hoe Tante Betsy in mijn leven is gekomen en hoe ik het Tante Betsy virus te pakken heb gekregen en verslaafd aan Tante Betsy ben geworden.