vrijdag 30 juni 2017

Tante Betsy surprise sneak preview


Hey girls vandaag moet ik op het allerlaatste moment een blogpost in elkaar knutselen. Een goede vriendin van me is vandaag Tante Betsy jurkjes komen passen om te zien welke modellen haar het beste staan. We hebben ongeveer hetzelfde figuur, nou ja eigenlijk niet helemaal hetzelfde mijn buste is groter en haar heupen zijn breder en mijn buik is stiekem dikker whahaha. Nu heb ik geen foto's van die passessie gemaakt, te druk met allerlei modellen uit de kast te trekken waarvan ze blij zou kunnen worden. Deze foto hieronder is volgens mij alweer twee jaar oud, maar ze is nog steeds blij met deze rode polkadot jurk die ik voor haar scoorde.


Maar ja waar ga je dan een blogpost over schrijven hè...maar ik ga stout zijn...ik ga jullie nog een preview geven. 
Diverse Tante Betsy verkooppunten, winkels hebben online al wat foto's gedeeld van de SS2018 collectie, dé Spring Summer collectie van volgend jaar...je weet wel die wat ook te krijgen zal zijn in XXXL!


Die foto's die ik ga delen, mogen gedeeld worden omdat er kaarten van zijn dusss ga ik ze hier delen en mogen jullie alvast voor genieten van wat er volgende zomer gaat komen en ja ik weet dat duurt nog heel lang. 



Tante Betsy verkooppunt Kunstig Kitschwerk te Kampen deelde deze gave foto's hierboven en beneden. 



Tante Betsy verkooppunt Mona Lisa Elburg te Elburg deelde deze foto.


En Tante Betsy verkooppunt 38 Dresses te Leeuwarden deelde deze.


Maar wees gerust ook de aanstaande wintercollectie gaat er kleur komen hoor, gisteren deelde ik daar alvast wat foto's van http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2017/06/tante-betsy-autumn-winter-2017.html
En na de Tante Betsy fandag ga ik hier nog meer delen voor de dames die er niet bij waren, bij kunnen zijn. 


LET OP: Vergeet je niet aan- of af te melden als je een uitnodiging hebt gekregen. Zo kan ik na het weekend nog een lijstje met namen doorgeven van dames die er graag bij zouden willen zijn. 


Maar zaterdag 8 juli is er ook Tante Betsy outlet dag hoor en als je op de site van Tante Betsy daar een kaartje voor koopt, krijg je dat bedrag weer terug bij het afrekenen van je items. 

Lots of love from Susan