dinsdag 20 juni 2017

Lucky Tante Betsy girl


Hey girls zo ik heb weer goed voor mezelf gezorgd en lekker uitgeslapen (vannacht een korte nacht gehad). Vanmiddag lekker het bos in gegaan want in de tuin zijn tropische temperaturen met een tuin op het zuidoosten en weinig tot geen schaduw. 



Heerlijk relaxed in het bos gewandeld en daar toch zeker een uur of zo op een boomstronk gezeten. Gewoon heerlijk genoten van buiten zijn en in de natuur te zijn.


Vandaag is de dag dat ik ga bekendmaken wie de winnares zal zijn van de SoMuch Tante Betsy dress giveaway ism met Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen
Zoveel leuke enthousiaste reacties gezien op Facebook onder de winactie en dat is altijd zo enorm genieten. Binnie van SoMuch is ook weer helemaal blij met nieuwe likes op haar Facebook pagina en ik natuurlijk ook. 



Wil je niks meer missen van mijn posts dan klik bij 'volgend' (naast 'vind ik leuk') en zet dat om naar 'als eerste weergeven'. 
Als je dan Facebook opent zie je in je tijdlijn de sites die je leuk vind als eerste weer gegeven. 


Ik heb de keuze van wie zou gaan winnen anders als anders gedaan en gekozen voor de meest relaxte manier.
Het is gewoonweg geen beginnen om al die namen op te schrijven en lootjes te maken met zoveel reacties. 
Dus ik heb eerst gezorgd dat alle reacties zichtbaar waren en heb met mijn muis (heb het deze keer aan de pc gedaan) op en neer gescrolled tussen alle reacties. Daardoor bleef hij als het ware op en neer rollen en uiteindelijk stopte hij bij een naam en diegene is de winnares geworden. 
Ik heb meteen gekeken of de jurk nog in de webshop was die ze wilde en dat is jammergenoeg niet het geval in haar maat.
Het is dan ook een hele gave jurk...Dress Betsy Poppy Blue...ik had hem van de week nog aan.



Maar Lydia je kunt even contact met Binnie opnemen en met haar overleggen welke Tante Betsy jurk er wel nog is in jouw maat. Ja je leest het goed, Lydia heeft gewonnen! Van harte gefeliciteerd Lydia ik hoop dat je er samen met Binnie uitkomt. 


Zo girls ik ga nu weer relaxen, nou ja nu ik de tekst getypt hebt moet ik er foto's bijzoeken en dan ga ik mijn blogpost klaar zetten zodat het om half acht (19.30uur) gepubliceerd wordt. 
En ik moet ook nog eens kijken wat ik te eten op tafel ga zetten ;). 


Heb je nu niet gewonnen...dan niet getreurd er komen nog gave winacties aan in samenwerking met diverse Tante Betsy verkooppunten...met Miss Vintage en Hippe Dingen en wie weet welke Tante Betsy shops me weten te vinden...


Ik draag vandaag wederom een mouwloze Tante Betsy jurk, Dress Summer Les Fleurs Orange (zalmkleur), de foto hieronder van mij maakte ik een andere keer ;). 
Hij is in de sale bij Tante en is nog in alle maten te verkrijgen (ik draag zelf mijn eigen maat, maat L).
Ook in de Tante Betsy verkooppunten is er sale!



En als je goed kijkt in de webshop van Tante Betsy zie je nog wat gaafs staan ;). 

Lots of love from Susan