zaterdag 10 juni 2017

Lucky Tante Betsy girl


Hey girls naar de blogpost van vandaag hebben veel Tante Betsy girls uitgekeken want vandaag ga ik de winnares bekend maken van de Tante Betsy blog summer giveaway!
Zo lief van Tante Betsy dat Hilde en ik allebei een jurkje naar keuze mogen weggeven. Altijd leuk om jullie te mogen verrassen, maar wie oh wie ga ik verrassen, dat lezen jullie verderop. 


Ik zou ik niet zijn als ik jullie niet vanalles te vertellen heb whahaha, hopelijk kijk en lees je gezellig mee. 
Jullie zien me bijna dagelijks in mijn blogposts of op de Tante Betsy Facebook groepen langskomen in een Tante Betsy jurk.
Máár Tante Betsy heeft ook geweldig leuke setjes, ik liet ze al eens zien op bezoek bij Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop te Roermond (hier staat het verslag)


Maar vandaag een blogpost vol Tante Betsy setjes.
Ik vroeg namelijk aan Tante (nou ja niet aan Tante zelf, die probeer ik zoveel mogelijk met rust te laten die is enorm druk met SS2018, Spring Summer collectie 2018) of ze voor mij een paar setjes had om te gaan gebruiken bij de fysio (ik wist namelijk dat er polypants moesten zijn die had ik bij Subba in Nijmegen zien hangen).



Ik maakte een paar collages met wat ik leuk vond, ze hebben ook effen tops maar ik ga liever voor prints. En die leuke denim skirts die zijn ook zo gaaf. Ik draag in alles mijn eigen maat, maat L behalve in de polypants XL (misschien dat ze daarom niet in de webshop terecht zijn gekomen...ik zou het niet weten). 






Ik ben zelfs zo blij met deze mouwloze tops en skirt denim red dat ik die vandaag aan heb als Outfit Of The Day. Ik ben voor summer cross top poppy black met mijn rode denim rok gegaan.


Nou ja kon het ook niet bij een andere rok aan doen want heb er maar eentje gekregen whahaha (maar je hoort me niet klagen hoor, want wow een heel pakket vol). 
Er staan verrassend veel tops mooi bij deze rode Denim skirt, omdat aan die mouwloze tops een rode bies zit en in de raglan poppy shirts ook rood in de print zit. 





Draag jij ook wel eens een top of rok van Tante of ben je alleen van de jurkjes?
Oh ja vandaag wederom met blote benen dankzij mijn Bandelettes, wat ben ik toch blij dat ik gewoon heerlijk kan genieten van blote benen weer...yihaaa!
Heb een fijn weekend en ohhh ik vergeet bijna wat heel belangrijks whahaha, iets waardoor veel van jullie hier op bezoek komen...alhoewel ik toch wel hoop jullie vaker te zien en niet alleen bij winacties ;). 

Deze had ik van de week aan ;). 


Wie is nu dé winnares van dat Tante Betsy jurkje naar keuze geworden?! Manlief mocht deze keer beslissen en een nummer zeggen.
Daarna heb ik hem ook aan het werk gelaten en dat nummer op te zoeken, door te tellen tussen al die reacties whahaha :). 
Kon vrouwlief zich klaar maken om op stap te gaan, na heel wat combinaties gepast te hebben en op de foto gezet te hebben (ik gebruik een statief en zet mijn iphone op de timer functie ;)). 


Edith jij bent dé winnares! Gefeliciteerd lieverd!
Je gaat vast weer een mooie jurk uitzoeken en wie weet ga je nu toch wel voor een klavertjes jurk waar je de vorige keer over aan het twijfelen was geweest. Neem je even contact met me op en dan geef ik je gegevens aan Tante door. 
De foto van Edith en ons is gemaakt bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone door blogdinnetje Sandra, we kwamen elkaar daar spontaan tegen (lees hier).



En heb je niet gewonnen, dan niet getreurd er komen nog veel meer winacties in samenwerking met Tante Betsy verkooppunten. 
De eerste ism SoMuch te Heerenveen volgt heel snel! En zodra de Tante Betsy items verkocht zijn op marktplaats, komt er een met Miss Vintage en een met Hippe Dingen :). Dus hou mijn blog in de gaten. 

Lots of love from Susan

Dit is de link naar de tops en de rokken in de webshop van Tante Betsy of ga ze in een van de vele verkooppunten kopen.