dinsdag 27 juni 2017

Love Zippie Sporty Roses


Hey girls vandaag wil ik het nog eens over de sporty roses jurken hebben. Vandaag heb ik de zwarte versie aan en ik had verwacht dat deze jurk allang bij Tante Betsy in de webshop zou uitverkocht zijn, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Hij is er bijna in alle kleuren nog t/m L en zelfs de Blue (de lichtblauwe versie in maat XL)
Ik vind het een enorm gave jurk met die mooie rozenprint en heb hem zelf in drie van de vier kleuren zo mooi vind ik deze jurk. 


Dit waren ook de eerste Tante Betsy jurken die ik van deze SS2017 collectie heb aangeschaft. 
Mijn zwarte kocht ik bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone in Eindhoven. Tante Betsy had ze zelf nog niet in haar webshop, Tante geeft namelijk de eerste verkoop en ook de sale verkoop aan de Tante Betsy verkooppunten. 


Zoek je nog een item welke niet meer bij Tante Betsy in de webshop staat, probeer het dan eens in een van de vele Tante Betsy winkels. Ga lekker live passen en kopen en je laten adviseren, maar er staan ook een aantal webshops op de Tante Betsy verkooppunten lijst


Maar okay terug naar Dress Sporty Roses waarvan bekend staat dat hij kleiner valt, máár NIET in de kleine maten...daar valt hij namelijk gewoon netjes op maat!
Oh deze foto van Petra vond ik nadat ik de links al onder mijn blogpost had geplaatst. Zij ging hier shoppen bij Lef te Hilversum. 


Ik heb het zelf nagemeten op de SoMuch Betsy lovers meeting in Utrecht toen Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch (te Heerenveen) er was met haar Tante Betsy voorraad van dat moment.  



En ook bij Pantalone heb ik die ervaring gehad met diverse dames die de jurk gewoon in hun eigen maat hebben gekocht. 
Hennie kon gewoon een eSje kopen, je kunt het verslag hier nog eens gaan lezen


En ook Heidi die de hare kocht bij Tante Betsy verkooppunt Eigen Stijl te Arnhem kon gewoon haar eigen maat aan en kocht een L, hier is haar gastblogpost. Het ligt er natuurlijk helemaal aan hoe de jurken jou normaal vallen. 


Ik pers me altijd in een L, de jurkjes van Tante Betsy rekken altijd heerlijk mee. Maar van deze Zippie Sporty Roses jurk kocht ik een XL, die zat me met mijn enorme buste net wat beter. Ik meet by the way bij benadering: Buste 112 cm, taille 98 cm en heupwijdte 114 cm. 


Deze blogpost vul ik vandaag met 'oudere' foto's die ik al eens in andere blogposts gebruikt heb.
Zoals uit de blogpost; Tante Betsy Dress Sporty Roses.

Lots of love from Susan