dinsdag 13 juni 2017

Love Tante Betsy button down dresses

Hey girls vandaag zo'n dag die is omgevlogen en waarbij ik toch wel een aantal uren ben bezig geweest, maar eigenlijk niet heb gedaan wat ik had willen doen. Maar ik heb wel belangrijk werk gedaan, waarmee heel wat Tante Betsy girls blij gaan zijn. 


Wow wat leuk dat er trouwens zoveel leuke enthousiaste reacties op de nieuwe winactie zijn ism met Tante Betsy verkooppunt SoMuch. Heb je nu zoiets van 'hey waar heeft Susan het over' ga dan even de blogpost van gisteren lezen. 


Vandaag koos ik als outfit wederom voor een Tante Betsy doorknoopjurk Dress Betsy Poppy Green, eerst gecombineerd met mijn groene Clumpy's.


Maar voor op de fiets naar de stad toch maar mijn Sendra Ibiza laarzen aangedaan van Boeties.nl samen met een oude groene Tante Betsy hoodie. 


Nu valt me in dat ik mijn outfit van gisteren hier niet gedeeld heb, dat was namelijk ook een doorknoopjurk, Dress Betsy Big Flower Navy die ik in allevier de kleuren heb. 



Deze doorknoopjurken zijn trouwens dichtgenaaid dus je hoeft je geen zorgen te maken dat de jurken gaan kieren. 


Eigenlijk had ik vandaag de Betsy Big Flower Blue of de Betsy Poppy Blue willen aandoen, maar deze groene jurk riep net wat harder.


Ben jij ook fan van de Tante Betsy doorknoopjurkjes? Ik sinds dat Betsy Black en Betsy Red op mijn pad zijn gekomen wel. Deze zijn van de 2015 zomercollectie en waren niet dichtgenaaid wat normaal wel altijd het geval is. Maar die heb ik destijds zelf dichtgenaaid en hieronder zie je dat ik ze ook met kouder weer draag met een top met lange mouwen. 



Ook ben ik gek op het buttondown shirt dress model van vorige zomer (SS2016). 



Van de winter was er de effen versie, maar deze winter komt ie ook weer terug in een printje.  


Lots of love from Susan