vrijdag 16 juni 2017

Living in abundance


Hey girls vandaag was ik even aan het surfen op Facebook en zag ik iemand die ik volg (nou ja ooit eens een like had gegeven) live op Facebook
Ik besloot er naar te kijken en eerst dacht ik nog is dit een beauty- of fashionblogger die ik volg, ze had het over een tas die ze ging kopen of had gekocht...maar iets in me bleef toch kijken en ik was benieuwd wat ze te delen had. 



Het bleek over de wet van aantrekking te gaan, geloven...voelen dat iets al zo is. Ik had het van de week zelf over affirmaties in de blogpost Positive thinking
Woensdagavond waren manlief en ik ook naar een lezing en daar ging het ook al over the Secret en dat je zelf kunt toveren, over visualiseren en denken, voelen dat iets al zo is wat je wilt bereiken.

Hierboven trouwens foto's van mijn nieuwe blauwe Art clogs en vandaag draag ik mijn shirt dress red van de Tante Betsy zomercollectie 2016.



Ik ben er zelf al langer mee bezig en zeg regelmatig affirmaties op als 'ik leef in overvloed' en 'ik heb alles wat ik nodig heb', 'alles wat ik nodig heb is er al'. 
Maar terwijl ik naar het live filmpje aan het kijken was realiseerde ik me iets. Sophie van So V's choice vroeg namelijk waar je aan zou willen werken, wat je graag anders zou zien...waar je moeite mee had. 
En opruimen, teveel spullen...te weinig energie en puf is mijn probleem en opeens realiseerde ik me dat ik iets verkeerd doe. 
Ik leef in overvloed...betekent ook dat ik heel veel spullen heb en ja dat is ook echt zo...het wordt dus tijd om het anders te gaan formuleren ;) whahaha. 



Ik zou dolgraag in een groot ruim vrijstaand huis willen wonen. Een huis waar genoeg ruimte is, waar ik heerlijk creatief kan zijn, waar ik kan genieten van de rust en de ruimte, van de natuur om ons heen. 
Waar manlief en ik ons thuis voelen en heerlijk onszelf kunnen zijn.
Met een grote garage voor manlief bij het/aan huis waar hij zijn hobby kan uitvoeren. 
Ik ga weer hard visualiseren dat wij genoeg geld hebben om zo'n huis te kopen. En ik ga ontspullen! En eindelijk ook met manlief naar the Secret kijken! Ik zag hem zelf al tig keren en las ook het boek. Maakte zelf al meerdere vision boards en ook ooit een heel boek over ons droomhuis (mijn wens is inmiddels wel wat veranderd, dus tijd voor een nieuw dreamboard/visionboard) . 


Heb jij ook iets wat je anders zou willen zien, ga het visualiseren, ga affirmeren, ga het geloven dat ook jij dat kunt bereiken. 
Door te denken en te voelen dat het er al is, zal het er ook gaan zijn, vertrouw daarop. 
Maar wees voorzichtig dat ook de juiste dromen uitkomen en vraag of het voor je hoogste goed zal zijn! 

Lots of love from Susan

De affirmatie kaarten zijn van Louise Hay Je kunt het! kaarten. En zag je dat ik mijn droomhuis kaart al trok?! Onder de labels BeYoutiful, Happy Thoughts en Get Inspired vind je meer van zulke blogposts op mijn Tante Betsy blog.