donderdag 22 juni 2017

I know I'm not alone



Hey girls ik ga het vandaag weer eens over hoog gevoelige zieltjes hebben, waarvan ik weet dat onder de Tante Betsy girls meerdere zitten...vandaar ook die titel ;).
En ook omdat het liedje...nou de zin 'I know I'm not alone' door mijn hoofd spookt. Ik heb geen radio aan dus kan net zo goed dat de engeltjes die affirmatie in mijn hoofd gepland hebben :). 


Er hoeft bij mij soms maar iets te gebeuren of ik ben helemaal uit mijn huisje, begin te huilen of raak in de stress. 
Natuurlijk heeft dat er ook mee te maken dat ik overspannen thuis zit, maar ook dat heeft te maken dat ik gevoelig ben en te lang over mijn grenzen ben heen gegaan, teveel verantwoordelijkheden op me heb genomen. Maar ook dat komt goed hoor lieverds en 'alles ís al goed' is daar een mooie affirmatie voor. 


Van de week schoot ik helemaal in de stress, ik kwam thuis van de praktijkondersteuner GGZ en las opeens op Facebook de vraag of men ook een uitnodiging van Tante had gekregen...met hele enthousiaste reacties maar ook vele teleurgestelde reacties. 
Als je nu zoiets hebt waar heeft Susan het over, dan zul jij geen uitnodiging hebben gekregen...


Tante heeft namelijk twee leuke dagen georganiseerd voor ons Tante Betsy liefhebsters, de ene dag is alleen op uitnodiging en er is aan mij gevraagd een lijst op te stellen met TB fans (Tante nodigde zelf ook nog wat mensen uit en een Tante Betsy girl mocht namen doorgeven).
Als Tante Betsy blogster heb ik natuurlijk dagelijks met veel fans te maken, maar het kon maar een hele kleine groep dames zijn dus zijn er veel teleurgestelde dames die niet zijn uitgenodigd.
Dat is natuurlijk een hele grote groep want Tante heeft alleen al op haar Facebook pagina 50.000+ likes en op de Tante Betsy Facebook groepen zitten ook al honderden fans.


Maar dames niet getreurd, ik weet het is sneu maar weet dat jullie met heel veel dames zijn die niet uitgenodigd zijn...so you are not alone!
Je kunt voor zaterdag 8 juli een kaartje kopen en geloof me er is heel veel leuks, items van oudere collecties die niet verkocht zijn, items die de webshop niet bereikt hebben, afkeur items en ga maar zo door...duizenden items... 
Dus wees gerust wij genodigden laten vast nog genoeg voor jullie over, er ís genoeg (wederom weer een mooie affirmatie). 
Ga ook niet allemaal de dames die wel zijn uitgenodigd jullie verlanglijstjes doorgeven, laat die dames een relaxte dag hebben. Zaterdag kun je er zelf heen (als je kan), meer info vind je op Tante Betsy haar website


Maar okay ik als hooggevoelige dame schoot dus helemaal in de stress toen ik al die berichtjes op Facebook zag. Je voelt je aan een kant toch verantwoordelijk en die dag merkte ik dat ik nog lang niet okay ben...ik was echt urenlang van de 'wap'. En ook al had ik vrij snel met Tante kunnen overleggen en de info over zaterdag naar buiten kunnen brengen...toch vond ik mijn rust niet die avond en die nacht. No worries hoor, het was maar een moment opname en ik weet dat ik me recht in de spiegel kan aankijken en dat er keuzes gemaakt moesten worden. Dus wees niet boos en hopelijk voel je je niet gepasseerd als je niet uitgenodigd bent, want jullie zijn met velennnn. 
Ik hoop dat jullie, als je zaterdag 8 juli kunt en gaat, een fijne dag zullen hebben. Let op de Tante Betsy outlet dag is alleen toegankelijk mét entreekaart (bij afrekening van je outlet items wordt die in mindering gebracht).


Mij is deze week al geadviseerd om eelt op mijn hart te kweken of een olifantenhuid te krijgen, maar dat is so not me.
Ik ben iemand die met een open hart de wereld toetreed, zo ben ik en zo blijf ik. Ik zal die dag (of ieder ander moment als ik ergens heen ga waar een groep mensen is) wel een bescherming om me heen zetten, zodat mijn energieniveau niet te erg daalt. Maar verder blijf ik mijn oprechte, enthousiaste zelf. Ben je ook hooggevoelig dan heb ik hier wat tips staan: http://anangeleachday.blogspot.nl/2012/12/dag-359-zorg-goed-voor-jezelf.html (ik blog daar niet meer).



Lots of love from Susan