woensdag 28 juni 2017

Busy Tante Betsy girl

Hey girls vandaag wederom weinig tijd om een blogpost in elkaar te zetten. Maar jullie kennen me inmiddels wel en stiekem klets ik toch heel wat bij elkaar, dus lees gezellig mee ;). 


Vandaag deed ik een jurk van de zomercollectie van 2016 aan, een doorknoop jurk (die zijn trouwens gewoon dichtgenaaid dus geen zorgen over dat een Tante Betsy doorknoopjurk gaat kieren...okay behalve de SS2015 doorknoopjurkjes ;)) shirt dress petrol heet deze als ik me dat goed kan herinneren. 


Ik heb deze pas een enkele keer aangehad, ik trek sneller de zwarte of rode versie uit de kast. Vind het ook zo'n gaaf modelletje met die gerimpelde buste en hij kleedt prachtig af. 



Van de winter kocht ik deze zwarte, zelfde model maar dan met lange mouwen (zie je niet op de foto ;)). 


Maar het komt ook dat ik als Tante Betsy blogster veelal de huidige zomercollectie draag. Maar zo tegen het 'einde' van het seizoen trek ik weer wat vaker een zomerjurkje uit een oudere collectie uit de kast. 


In mijn kledingkast hangen dus veelal jurken van oudere collecties en in mijn andere slaapkamer (vlucht kamer als manlief weer aan het snurken is...) daar hangen alle jurkjes aan een rek die ik al een keer gedragen heb. 
Ik draag mijn jurkjes meestal twee keer voordat ze de was ingaan. 


Vandaag aan het opruimen geslagen, meestal heet dat bij mij herstructureren. Ik kan eigenlijk niks weggooien en als het dan toch weggaat dan maak ik er liever iemand anders blij mee ipv het in de kliko te gooien (de grofvuil kliko staat hier zelden aan de deur, een keer per jaar haal ik soms nog niet eens). 


Maar okay ik ga mijn blogpost afronden...oh ik heb weer heel wat bij elkaar gekwebbeld whahaha...ik ga nu wat eten. 
Vanmorgen op de foto in mijn crocs :p...de rest van de dag op blote voeten en in mijn birkenstocks gelopen en voor nog een mooie foto even mijn Art clogs aangedaan...zo zie ik er nu uit na een dagje opruimen...nou ja inmiddels weer mijn birckenstocks aan (draag ik meestal alleen binnenshuis...alsook de crocs whahaha). 


Lots of love from Susan