zaterdag 24 juni 2017

Beautiful woman


Hey girls ik was vanmorgen even heen en weer reacties aan het schrijven met een Tante Betsy girl (tenminste dat denk ik want op de Facebook groep Tante Betsy liefde en retro jurkjes komen ook andere jurkjesmerken langs.
Wat kunnen wij vrouwen soms onzeker zijn over ons lijf en dan is het wel heel fijn als je gezegend bent met een man die je prachtig vind en dit zegt. 


Nu heb ik er totaal geen last van hoor, van die onzekerheid. Ik ben echt zo'n trotse leeuwin die haar manen schudt en met mijn buste fier vooruit loopt. 
Ook al ben ik in feite maar klein (1.57m) toch sta ik mijn mannetje en ben ik happy met mijn lijf.
Natuurlijk zie ik die buik van mij ook wel, maar mijn ogen vallen eerder op mijn grote buste als ik in de spiegel kijk (en geloof me daar ben ik niet de enige in whahahaha daar kun je niet omheen) en ik vind ook dat ik een lekkere kont heb. 


Ik word in augustus vijftig en ook daar heb ik geen problemen mee, ik word gelukkig vaak genoeg jonger ingeschat en ik zeg altijd 'gelukkig word ik ouder...'.
Vandaag draag ik trouwens Dress Betsy Poppy Black met mijn zwarte Asics Gel Lyte 3 sneakers.
En zoals je ziet met blote benen dankzij mijn Bandelettes (vandaag draag ik de Unisex Bandelettes, ik showde ze al eens live op Facebook en schreef er vorig jaar een review over). 



Ik snap dat er genoeg vrouwen zijn die onzeker zijn over hun buik en zelfs vrouwen waar wij forsere vrouwen verbaasd naar kijken en zoeken waar die buik van hun dan wel zit. 
Ik heb dit al gehad met een meisje van 12 die een heel klein rolletje vel vast hield en zei dat ze zich ervoor schaamde...WTF!!
En ook mijn dochter met een prachtig sportief lijf had hier een heel aantal jaren geleden al last van. 



Toch hoop ik dat jullie ook al die mooie kanten aan jezelf kunnen zien, dat jullie heerlijk stralen in jullie Tante Betsy jurkjes/outfits. 
En ook al heb je geen man die je op handen draagt en je verteld dat je prachtig bent. Zeg het dan tegen jezelf, wees lief voor jezelf en zoek naar die pluspunten en blijf zoeken naar al die mooie kanten aan jou! BeYoutiful!



Ik schreef al eerder een blogpost hierover; 

Lots of love from Susan