zaterdag 8 april 2017

Tante Betsy outfit post


Hey girls vandaag deel ik weer een outfit post, jullie waren benieuwd hoe mijn bestelde jurkjes zouden uit zien. 
Eigenlijk is het nu blote benen weer, maar ik heb me vanmorgen een blauwe legging (voorheen panty) aan gedaan en die laat ik nu ook maar aan. 
Vandaag is mijn outfit of the day (OOTD) doorknoopjurk Dress Betsy Big Flower Navy.
Ik bestelde die vorige week online bij Tante Betsy in de webshop. 
Meer omdat ik niet zeker wist of Dress Betsy Big Flower Black me wel leuk zou staan bestelde ik deze mee, vooral omdat de kleur me ook wel trok. 


Woensdag was ik nog niet overtuigd of de grijs zwarte versie wel wat voor me was, maar toen zat ik al helemaal niet lekker in mijn vel. 
De passessie op vrijdag was al veel beter en ik besloot dat die ook mocht blijven. 
Tante Betsy dinnetje Adriëtte keek samen met me mee (online op de chat dan hihi, ze had wat vragen over bepaalde jurkjes en ik geloof dat ik het alleen maar erger heb gemaakt whahaha, nu kreeg ze opeens nog meer jurkjes op haar wishlist :p). Maar deze mag ook blijven!


Gisteren heb ik voor het eerst Dress Carmen Les Fleurs Black aangehad met het roze Tante Betsy vestje, die nu ook in de webshop te koop zijn. Summer Cardigan Fandango Pink heet ie. 
Deze Carmen jurk heb ik trouwens wel in XL, de L (draag ik eigenlijk in alle Tante Betsy jurkjes) is me te strak.



En Dress Summer Les Fleurs Pink mag ook blijven, woensdag had ik daar nog vraagtekens bij omdat ik hem best wel strak vond vallen. Ja ik draag altijd mijn jurken strak, dat staat mij het beste ;). 
Maar XL zal me wellicht weer te ruim zitten bij mijn oksels...misschien morgen als het zo'n mooi weer is die nog eens passen en kijken hoe ik me erin voel. 


Hey girls er zijn nog niet zo veel aanmeldingen voor de leuke winactie van Vevina. Misschien heb jij net zoals ik toch ook wel last van bovenbenen, dijen, die tegen elkaar aanschuren en zou dit een goede oplossing voor je kunnen zijn. Ik mag drie tubes weggeven!
Bij deze winactie mag je zelf kiezen waar je reageert, onder de blogpost van de winactie, maar dat mag ook op mijn Facebook pagina en Instagram.


Op de Facebook pagina van Vevina is ook een leuke actie, waar ze tien tubes weggeeft voor een leuke zomerse outfit foto dus waag ook daar een kansje. 


Ik deelde deze hihihi :D, meer om het goede voorbeeld te geven whahaha. 


De winactie ism Eigen Stijl te Arnhem waarbij je een Tante Betsy jurkje naar keuze kunt winnen, daar is wel een reactie onder de blogpost van de winactie verplicht. Ik vond dat men wel wat meer moeite mag doen ;). 
Delen van de winactie via Facebook (zet hem op openbaar anders kan ik het niet zien, niet je profiel máár wel de winactie ;)) en Instagram levert een extra winkans op. 


Een fijn weekend lieve Tante Betsy girls!

Lots of love from Susan