zaterdag 15 april 2017

Tante Betsy High Summer collection



Hey girls vandaag wil ik jullie wat outfit foto's van diverse Tante Betsy girls (en ook van dames van Tante Betsy verkooppunten) laten zien met jurkjes, maar ook rokjes en shirt combinaties van de allernieuwste lichting van de Tante Betsy zomer collectie. 



Ik wist al langer dat deze laatste lichting de streepjes collectie zou zijn, ik keek er niet echt naar uit omdat ik altijd heb gedacht dat horinzontale streepjes alleen voor slanke dames zou zijn. Nou vandaag kan ik jullie het tegendeel bewijzen. 


Tante was zo lief om mij de Dress Summer Cross Stripe in het rood toe te sturen met ook zo'n gaaf rood Tante Betsy vestje (summer cardigan formula one), wat is/zijn het toch een lieverd(s). 
Nu is het jammergenoeg vandaag wel heel pet weer, maar gisteren was ik enorm druk in de tuin bezig. We hebben trouwens onze mooie buxus bol compleet moeten snoeien omdat hij vol zat met rupsen die hem helemaal kapot aan het eten waren. 


Dé andere Tante Betsy blogster Hilde van Hillybilly beauty (dit is de link naar al haar Tante Betsy posts) werd ook verrast maar dan met de wit blauwe versie. Ze stuurde me gisteren even fotootjes, wat is het toch een lieverd. Zo fijn om zo'n leuk contact samen te hebben en oh hoop zo dat we ons dit jaar ook weer kunnen treffen bij Tante Betsy :). 


En Anita van Tante Betsy stuurde me ook haar foto's in Dress Summer Cross Stripe in XXL. Anita is al jaren doorpasmodel van Tante Betsy voor XXL en is inmiddels alweer anderhalf jaar office manager. 


Maar ik kreeg ook foto's van Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch die samen met Tante Betsy girl Frederike op de foto ging. Én Frederike samen met haar dochters, leukk!





Betty van 38Dresses showt ook altijd outfit foto's, kijken jullie mee. 




En Jeannet van Diezijner showde live op hun Facebook pagina, maar ik heb ook een foto ;). 


Karin van Pinka.nl heeft me ook foto's gestuurd.




Pinka en Diezijner staan op de Zeldzaam Mooi markt te Groningen op paasmaandag. Dus leuk om heen te gaan! 


Voor mij nét wat te ver weg, maar ik wil wel kijken of manlief en ik paasmaandag lekker met de trein ergens heen gaan...maar dan ergens in het midden van het land of zo. 


Tante Betsy dinnetje Petra ging bij Mevrouw Janne in Enschede passen, Petra heeft een zandloper model en ik vind ze haar prachtig staan. Maar het was haar ding niet maar ze wilde toch even foto's delen omdat ze weet dat wij er zo blij mee zijn. Dankjewel lieverd!


Annegreet kocht deze mouwloze jurk bij ART Den Bosch, leuk ook met een tshirt eronder en die gave clumpy laarzen!


Tante Betsy girl Nicolette ging weer heerlijk naar de Keizerin in Amersfoort. Binnenkort gaat ze toch een verslag delen van haar shoppingexperience bij de Keizerin. 


Zo girls ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer mee te kijken. Ga ook heerlijk bij zo'n Tante Betsy verkooppunt shoppen of bestel in een van de webshops (klik voor de lijst, er zijn er wel meer als vijftig in Nederland én ook enkele in België, stenen verkooppunten maar ook webshops, er zijn ook winkels die naast een stenen winkel ook een webshop hebben...dus klik je suf ;)).
Heb een heel fijn paasweekend! 


Dit is mijn outfit vandaag, Patsy red is hetzelfde model als de streepjes jurken (even geen doorklik links ;)).


Lots of love from Susan