dinsdag 18 april 2017

Our Favourite Shop Tante Betsy blog Facebook giveaway


Hey girls in mijn blogpost van gisteren, waarbij ik het nieuwe Tante Betsy verkooppunt Our Favourite Shop in de spotlights zette, schreef ik al even dat ik een leuke verrassing in petto had. 
En vandaag is het dan zover, ik mag namelijk een kadobon twv €50 weggeven te besteden bij Our Favourite Shop te Roermond. Is dat leuk of is dat leuk?! 


Ter ere van het feit dat ze nu ook Tante Betsy verkopen naast diverse leuke andere merken is deze leuke winactie. €50 is een mooi bedrag om bij een Tante Betsy jurk te leggen, maar een Tante Betsy top of Tante Betsy rok ervan kopen kan natuurlijk ook. 
Ze hebben nog geen hele grote Tante Betsy collectie, maar toch heb ik gisteren veel leuks gezien en gepast. Klik hier om even terug te lezen of swipe naar rechts in de mobiele versie. 



Ik snap dat heel wat Tante Betsy girls niet in de buurt van Roermond/Limburg wonen. 
Maar Roermond is ook heel leuk voor een dagje uit of een weekendje weg als je verder weg woont. 
Gezellig met de trein en een dagkaart kopen van de NS in de spoordeelwinkel of met een leuke actie van de Hema, Etos, Kruidvat & AH. Of je komt met de auto, wij parkeerden gisteren de auto bij parkeergarage Stationspark. Maar je kunt ook aan de zijkant van de winkel parkeren of een andere parkeergarage.



Roermond is zeker een bezoek waard en ik wil Roermond zeker nog eens gaan aan doen met dochterlief, mijn moeder of met een vriendin. Met iemand die het leuk vind om heerlijk te gaan slenteren door die mooie straatjes en het ook leuk vind om naar het Designer Outlet Center te gaan. 
Manlief heeft dan wel engelengeduld als ik in een Tante Betsy verkooppunt ben, maar echt shoppen doe ik toch liever met iemand die het ook leuk vind om heerlijk allerlei winkels te bezoeken ;). 


Hoe maak je kans op de kadobon twv €50 te besteden bij Our Favourite Shop te Roermond?!
* Het spreekt vanzelf dat je mijn Tante Betsy blog volgt en mijn Facebook pagina liked.
* Like het bericht en laat een reactie achter onder mijn Facebook post (klik hier) dat je mee doet, vertel gezellig hoe jouw shoppinguitje gaat uit zien als je wint, maak er wat leuks van! 
* Delen van de winactie op Facebook is lief!
* De winactie loopt t/m zondag 23 april, op maandag 24 april maak ik op mijn blog de winnares bekend.


Doe je gezellig mee op Facebook met deze winactie, dan vind ik het toch ook leuk als je hier gezellig een reactie achterlaat. Ik geniet altijd van jullie reacties. 
Ik had eigenlijk een gecombineerde winactie willen doen, maar omdat het maar om een korte periode gaat doe ik het toch alleen maar via Facebook. 
Zo bereik ik de meeste Tante Betsy girls en is het voor iedereen makkelijker om te reageren. Het zou ook leuk zijn als je het bericht zou willen delen op je profiel zodat deze leuke shop (én winactie) de aandacht krijgt die het verdient. 


Lots of love from Susan