zondag 23 april 2017

Happy Tante Betsy day


Hey girls en hebben jullie al een jurk of item van de streepjes collectie gekocht of besteld?
Ik was donderdag zo stout om toch een jurk te bestellen, Dress Patsy Stripe Roses, hij stond me zo goed bij Our Favourite Shop te Roermond dat ik deze niet aan mijn neus voorbij kon laten gaan en ik kocht hem bij Tante in de webshop
Hilde dé andere Tante Betsy blogster postte een leuke blogpost en vertelde dat de jurkjes online stonden en tsja toen kon ik me niet meer inhouden. 


Vandaag heb ik een jurkje aan van de vorige zomercollectie, Shirt Dress Black. Dat was een van mijn nieuwe favorieten dat seizoen, ik heb de jurk dan ook in drie van de vier kleuren. 
Voor mij echt zo'n musthave jurkje die ik niet aan mijn neus kon laten voorbij gaan. 
Zorg dat jij je favoriete jurkje niet langs je neus laat gaan! 
Shirt Dress Black valt trouwens bij mij hetzelfde als Dress Betsy (zie de volgende foto's).


Okay ik snap wel dat jullie niet allemaal een geldboom in de tuin hebben staan. Ik ook niet hoor, maar heb gelukkig nog een hele kast vol kleding achter de hand staan welke ik niet meer draag. 
Ik ga denkelijk zelfs weer van een paar Tante Betsy jurkjes afscheid nemen. Binnenkort meld ik het hier wel als het zover is, ik heb ook nog wat laarzen enzo waar ik afscheid van ga nemen en wie weet nog ander spul. 



Weet je trouwens wie vandaag jarig is?! Tante Betsy is vandaag jarig! Natuurlijk heet ze zo niet in het echt ;). Lieverd ik hoop dat je geniet van een fijne dag omringd door je lieverds en morgen een gezellige dag met de meiden op kantoor. 
Dankjewel voor het verspreiden van zoveel happiness. Nogmaals dikke verjaardagsknuffels


Oh ja girls vergeet niet mee te doen bij de winacties van Tante Betsy op haar Facebook pagina



Onlangs won zelfs een bekende Tante Betsy girl Thea en ze zocht deze jurk uit, Dress Fanny Les Fleurs Orange. Dus waag een kans! 



Vandaag trouwens dé laatste kans om mee te doen met de winactie die ik doe ism Our Favourite Shop (klik). 


Lots of love from Susan