zondag 9 april 2017

Getting ready for Ireland


Hey girls beetje bij beetje begin ik me te realiseren dat we over niet al te lange tijd op vakantie gaan naar Ierland (nou ja het is pas over een dikke maand ;)). 
En dat het echt wel tijd wordt om me te gaan voorbereiden op onze vakantie. Ja girls we gaan met onze classic mini cooper naar de Internationale Mini Meeting in Westport Ierland. 



Een aantal weken geleden heb ik in ieder geval al dé jurk gekocht die geschikt is om mee te nemen naar Ierland, Dress Summer Klaver Black. 
Ik kocht hem bij Tante Betsy verkooppunt Pantalone in Eindhoven, maar hij is natuurlijk ook bij Tante Betsy in de webshop te koop en vast ook bij een heel aantal Tante Betsy verkooppunten


Vandaag had ik de jurk voor het allereerst aan. 's Morgens had ik nog even het groene Tante Betsy ajour vestje Jelly Bean erbij aan, maar al snel merkte ik dat het helemaal niet nodig was vandaag. 
Wat een heerlijk weer is het, ik heb genoten van het lopen met blote benen onder mijn Tante Betsy jurk. 
Oh wat ben ik toch blij dat ik oplossingen heb gevonden tegen schurende bovenbenen, vandaag had ik weer Bandelettes aan. Lees hier mijn review over de unisex versie. 
Je ziet er niets van en toch voel ik me sexy en heb je een echt zomers gevoel. 


Vanmorgen zijn we heerlijk over een rommelmarkt (Trödelmarkt) in Aken gelopen en daarna zijn we naar een garage sale geweest in Kerkrade. Daar kocht ik een paar Maeve Binchi boeken, zo kom ik in ieder geval al wat in de sfeer van Ierland. 
En op de foto zie je ook een Tante Betsy boekenlegger, die ik onlangs mee gestuurd kreeg. Zo leuk om deze boekenlegger te gebruiken als ik aan het lezen ben. 


Ik heb deze mouwloze jurk ook in de blauwe versie, Dress Summer Klaver Navy en vanmorgen zag ik ook een heel mooi bijpassend Tante Betsy vestje voor erbij. 


Belgisch Tante Betsy verkooppunt Boutique Sourire deelde mooie foto's gecombineerd met beide jurkjes. 



Ik heb deze jurk al eens gecombineerd met het roze Tante Betsy vestje Fandango Pink en dat is ook heel leuk.
Maar ik denk dat het blauwe vestje Swedish Blue, er ook nog gaat komen, het combineert vast prachtig met veel van mijn Tante Betsy jurken.



Alhoewel rood en zwart ook nog op mijn wishlist staan ;). Bij Tante Betsy in de webshop te koop en diverse Tante Betsy verkooppunten.


De lijst is by the way weer up to date, La Vie en Rose in Enkhuizen is toegevoegd en Gantionette in Gent (ik bleek de verkeerde naam erbij te hebben staan ;)). 
Okay girls ik ga er weer vandoor, quality time hebben met manlief. 



Lots of love from Susan