vrijdag 21 april 2017

An unexpected shopping day in Nijmegen


Hey girls vandaag ga ik de drie winnaressen van een Vevina tube bekend maken. Ik realiseerde me opeens tijdens het typen van de blogpost gisteren dat het de laatste dag was dat je kon mee doen met de Vevina wear a dress again winactie. 


Maar vandaag heb ik onverwacht een tripje naar Nijmegen en kan ik niet op mijn normale manier lootjes trekken. Dus maar eens een keer een random name picker gebruikt en verderop in deze blogpost maak ik de winnaressen bekend. 


Maar nu terug naar Nijmegen (nou ja inmiddels zit ik in de trein richting huis, richting Heerlen ;)) en typ nu op mijn iphone deze blogpost. Het wordt niet echt een heel samenhangend verhaal, maar een van de hak op de tak verhaal. 
Het was een bijzonder leuke ervaring om in Nijmegen te zijn en te shoppen en oops er is zelfs een Tante Betsy jurk aan mijn vingers blijven plakken. Ja girls in Nijmegen zijn er twee Tante Betsy verkooppunten Fifth en Subba, je kunt ze vinden op mijn Tante Betsy verkooppunten lijst


Tsja ik kan er niets aan doen maar een jurk die ik graag wilde hebben paste me nu zomaar, Dress Zippy Sunny Green, yihaaa!


Oh girls inmiddels sta ik in een overvolle trein van Den Bosch naar Maastricht en is een blogpost typen een uitdaging. 



Kijk maar gewoon gezellig mee met de foto's! Ik kan je wel vertellen dat ik bij Subba nog een aantal XXL's heb gezien en bij Fifth geloof ik ook (oh dat weet ik niet meer zeker, maar een bezoekje aan Nijmegen is zeker de moeite waard!).





Gelukkig heb ik vanmorgen wel al de winnaressen 'getrokken' van de Vevina winactie, want daar zijn natuurlijk toch een aantal Tante Betsy girls benieuwd naar. 
Als je nu niet bij een van de drie winnaressen bent dan kun je nog een kans maken als je meteen naar de Facebook pagina van Vevina gaat en daar een blote benen foto post in een Tante Betsy jurkje (vanavond is daar de laatste kans om mee te doen). 


En als winnaressen zijn Gracia, Alma en Miranda uit de bus gekomen. Van harte gefeliciteerd lieverds, stuur me even in een privé berichtje je adres dan stuur ik dat aan Geerdina van Vevina

Lots of love from Susan