donderdag 16 maart 2017

Tante Betsy love

Hey girls vandaag nam ik een time out (en ook de komende dagen), ik ben bijna helemaal niet online geweest en na het plaatsen van mijn blogpost ga ik ook weer offline.
Ik moet hoognodig goed voor mezelf zorgen, het wordt me allemaal wat teveel. Geen zorgen, ik blijf gewoon iedere dag bloggen hier op mijn Tante Betsy blog. 
Maar verder moet ik mezelf heel goed in acht nemen en de tijd voor mezelf nemen. 
Ik kom wel een paar foto's delen van een aantal Tante Betsy girls, die ik kreeg per mail of ook nog als reactie op mijn Facebook oproep. 


Ik zag wel dat Hilde van Hillybilly beauty de vragenlijst die ze mij stuurde ook zelf heeft beantwoord, lees hier bij de grote Tante Betsy tag. Ja binnenkort is die van mij ook bij haar te lezen ;). 
Nou ja ik heb bijna alle vragen beantwoord, maar omdat ik al een aantal dagen wat weiniger op mijn telefoon online ben, heb ik nog een paar vragen te beantwoorden. 


Wat ik wel zag is dat er een Tante Betsy winactie online is bij Fijne Webadresjes, in samenwerking met Love, Peace & Joy. En natuurlijk heb ik daar een kansje gewaagd, want ik kan natuurlijk niet met mijn eigen winacties mee doen...maar ik heb wel een enorme wishlist van deze zomercollectie, dus kan daar wel wat hulp bij gebruiken. 


Oh wat zie ik nu, ik lees op Facebook dat Tante Betsy op Instagram een plus size model zou staan, dus als de wiedeweerga naar Tante Betsy haar Instagram pagina. Ik lees dat ze een plus size model fotoshoot hebben gedaan. Yeah wat goed Tante en wat ziet ze mooi uit in die mouwloze jurk, ik ben benieuwd naar de andere foto's. 
Ja het is niet eenvoudig om dames te vinden die XXL dragen en foto's willen delen. Dus super deze fotoshoot, daar zullen heel veel dames heel blij mee zijn. 


Ik zie wel opeens een foto van Margreet in Dress Penny Poppy Blue, alleen draagt Margreet volgens mij XL als ik het goed heb. 


Ook Bernice deelde nog een foto in haar Dress Sporty Roses Navy, ze deelde nog een andere maar die bewaar ik voor een speciale blogpost. 


En ik had een foto van Gilles over het hoofd gezien in een zwarte zippie, Dress Summer Zippie Black, ook mooi zo'n effen zwarte jurk. 


Ook had ik via een privé berichtje op mijn Facebook pagina een foto van Wendy toegestuurd gekregen in haar Dress Signorita Black.


En per mail van Saskia een foto van Crossover dress Royal Grey (=blauw), ze schreef dat ze diverse jurkjes bij Pantalone heeft gepast en dat die voor haar weer allemaal op maat vielen.


Oh schaam schaam ik zie ook een mail (vorige week verstuurd) van Angelique in Dress Betsy Poppy Blue, wow wat een mooie jurk is dat en dat aqua blauwe kleurtje is toch wel prachtig!


Nou girls dat was het dan, gisteren had ik zelf Dress Sporty Roses Army aan, gecombineerd met rood en ben erg blij met deze zippie jurkjes. 


En verheug me op de Zippie Sunny jurkjes! Anita heeft hem al aan in het zwart met blauw gecombineerd...ook heel gaaf, maar wij moeten met z'n allen nog geduld hebben...wordt volgende week pas uitgeleverd aan de Tante Betsy verkooppunten en daarna pas weer bij Tante Betsy zelf in de webshop. 


Stiekem is het toch weer een langere en ook latere blogpost geworden. Dikke knuffels!

Lots of love from Susan