zaterdag 18 februari 2017

To all the Tante Betsy girls


Hey girls oh wat leuk er doen al 53 Tante Betsy girls mee aan mijn Tante Betsy blog Giveaway Yihaaa!
Tante Betsy wannabees jullie kunnen deze keer ook makkelijk mee doen want ik heb geen verplichte Tante Betsy foto inzending, de drempel is dus minder hoog. 
Wie niet waagt die niet wint hè dus gewoon lekker mee komen doen!


Én dat mag ook Anoniem, maar zet wel even je naam in de reactie!
Ook doe ik een oproep aan de Sylvia's en andere dames die enkel hun voornaam erbij hebben staan. 
Zet nog even als antwoord onder je eigen reactie, bijvoorbeeld Sylvia L...Sylvia van L...of je volledige achternaam. 
Ik kan anders straks echt niet al die Sylvia's, Esther's enzo uit elkaar houden hihi. 


Om je een voorbeeld te geven aan de SoMuch Tante Betsy blog Facebook Giveaway die zondag ten einde loopt (onder deze Facebook post reageren).
Daar doen 6 Esther's mee, 4 Sylvia's, 6 Wendy's, 4 Saskia's....you get the picture dat het hier een beetje lastig is als je alleen met je voornaam reageert. 


Ik heb besloten om ook meteen alle namen van de dames die nu mee doen in een pot te doen, scheelt een hoop werk op 3 maart als ik de winnares bekend maak. 
Er zitten een heel aantal Tante Betsy girls bij die actief zijn en regelmatig een reactie komen achterlaten onder mijn blogposts, die dames maken voor mij het bloggen leuk. 
Zij krijgen dan ook naast een kans voor actief zijn, bij alle winacties nog een extra kans (want dat mag natuurlijk beloond worden). 


Zekers is het leuk als ik zie dat zoals gisteren 261 bezoekers op mijn Tante Betsy blog zijn geweest.
Maar nog leuker is het om die gezellige reacties onder mijn blogposts te lezen. 
Alleen maar meedoen aan mijn winacties en verder nooit een reactie achter laten tel ik niet als actief :p. 
Maar regelmatig gezellig op bezoek komen en af en toe een reactie achterlaten wel :). 
Heb een fijn weekend en doe gezellig mee met mijn winacties als je dat nog niet deed. Daar hoef je toch niet over te twijfelen ;). 


Oh ja de Tante Betsy shops lijst is weer aangevuld met een aantal Tante Betsy verkooppunten die ontbraken. In Gent (België) zouden ook nog Tante Betsy verkooppunten komen, maar welke dat zijn weet ik niet. Zodra ik dat weet worden die toegevoegd.


Vergeet je ook niet aan te melden voor het event (meet and greet) SoMuch Betsy Lovers Meeting, georganiseerd door Binnie van SoMuch, het is op zondag 5 maart in de binnenstad van Utrecht.
Meer info krijg je bij aanmelding bij het event zelf op die pagina.
Een leuke kans om andere Tante Betsy girls te ontmoeten (en ik zei de gek...oh nee BN'er whahaha) en de nieuwe zomercollectie te zien, te passen en te kopen. Ik blogde er HIER al over.


Lots of love from Susan