zondag 19 februari 2017

The Tammy sisters


Hey girls vandaag heb ik Dress Tammy Bouquet Brown weer eens aan en ik verbaas me eigenlijk waarom hij nog in zoveel maten te koop is bij Tante Betsy
Ik combineer deze print graag met fuchsia en heb vandaag mijn fuchsia roze ZOO Adventure laarzen eronder.


Okay ik weet dat deze jurk groter uitvalt als de eigenlijke maatvoering, dus als je niet zo fors bedeeld bent zoals ik van boven dan moet je hem zekers in een maatje kleiner nemen. 
Ik draag van deze jurk zelf gewoon een L zoals ik altijd doe, hij zit me iets ruimer maar niet te groot, maar ik heb al van meerdere girls gehoord dat ze hem in een maat kleiner hebben genomen. 
Ik kwam al scrollend Tante Betsy girl Monique tegen in Dress Tammy Bouquet Blue


Ik heb zelf ook even de Tammy Wildflower Brown en ook Blue gehad, maar heb die uiteindelijk verkocht omdat ik mijn zinnen had gezet op Dress Fraulein Wildflower waar ik nog steeds enorm blij mee ben. 


Kijk je met me mee naar de diverse Tante Betsy girls in de verschillende Tammy jurken. Ik weet niet of ik dezelfde girls ga terugvinden in mijn filmrol tussen die duizenden foto's ;). Ik vond deze Tante Betsy girls ook al scrollend toen ik mijn collage aan het samenstellen was.


Blogster Marloes van Love, Peace & Joy zie je ook in een Tammy jurk en ook daar in de webshop vind je nog een enkele Tammy jurk te koop.


Hilde van Hillybilly Beauty staat ook in mijn collage, zij is mede Tante Betsy blogster en heeft dress Tammy Wildflower Black aan.


De foto van Tante Betje blijf ik ook geweldig vinden, heerlijk!


De jurken met grote bloemen print is de bouquet reeks :D. Hieronder Tante Betsy girls Evy en Heidi. 



En de Tammy jurken met de kleine bloemenprint is de Wildflower. Hieronder Tante Betsy girls Hanne en Petra. 



Vanavond is het allerlaatste moment om mee te doen met de winactie die ik organiseer met Binnie van SoMuch, Binnie is ook een van de Tante Betsy girls waar ik heel blij mee ben dat ik foto's van haar mag delen als de nieuwe collectie binnen is. 
Ik zie dat ze ook nog wat Tante Betsy sale heeft, als jij een van die twee kadobonnen wint twv €50 ga je dan voor de sale of wacht je geduldig op de nieuwe zomercollectie? Doe je nog niet mee...klik dan hier.


En natuurlijk is er hier op mijn blog zelf de nieuwe Tante Betsy blog Giveaway, blader even terug...in de mobiele versie swipe je twee keer naar rechts ;). 
Waarbij je kans maakt op een van de twee Tante Betsy kadobonnen twv €55, leuk als je mee doet! http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.com/2017/02/tante-betsy-blog-giveaway.html


Lots of love from Susan