woensdag 15 februari 2017

Tante Betsy shops list update



Hey girls oops ik zie opeens op mijn pc dat het 19uur is dus heel snel een blogpost in elkaar zetten :).
Ik heb net de Tante Betsy shops lijst met alle Tante Betsy verkooppunten (zoverre die me bekend zijn) aangepast. 
Ik heb ze nu niet meer random staan, maar per provincie ingedeeld. 
De Nederlandse verkooppunten staan op alfabetische volgorde van de plaatsnaam waar de stenen winkel is, vermeld onder hun provincie. 



Te beginnen met Groningen met drie verkooppunten, Friesland met vier verkooppunten, Drenthe met eentje, Overijssel met negen verkooppunten, Flevoland met geen enkele...zoverre me dat bekend is.


Gelderland heeft de meeste met twaalf verkooppunten, wat ook wel logisch is omdat Tante Betsy daar vandaan komt en daar begonnen is. 


Utrecht heeft er drie, Noord Holland heeft vijf Tante Betsy verkooppunten, Zuid Holland drie, Zeeland heeft er maar eentje, Noord Brabant heeft er zeven en Limburg twee (Our Favourite Shop te Roermond zou in april de eerste lichting krijgen). 


Dan zijn er nog zes Tante Betsy webshops die dus geen stenen winkel hebben, die staan alfabetisch vermeld. 
Maar onder de stenen winkels zijn ook verkooppunten die webshops hebben die heb ik niet allemaal vermeld. Daar kom je al klikkend op de naam van de winkels achter en surfend over hun website of dat het geval is. 


De stenen winkels in België daar heb ik verder niks aan veranderd, behalve dat ik die ook even alfabetisch op plaatsnaam heb gezet.


Het zit er dik in dat er stenen winkels ontbreken, wellicht komen er nieuwe bij dit nieuwe seizoen, laat me dat dan even weten dan pas ik de lijst op een later moment aan. 
Ik heb Anita's boetiek in Appingedam toegevoegd en Flavor in Hengelo.


Kinderwinkel Westerkade te Utrecht heb ik verwijderd (ik meen begrepen te hebben dat die geen Tante Betsy verkooppunt meer zijn).
Zijn er nog winkels bij die geen Tante Betsy verkooppunt meer zijn, laat me dat dan ook weten.
Ik meen gelezen te hebben dat Retro Verso geen Tante Betsy meer verkoopt en ook dat er nog een nieuw verkooppunt in België bij komt...ik hoor het graag als je er van op de hoogte bent!


De Tante Betsy shops lijst is altijd heel eenvoudig te vinden in de tabbladen van mijn Tante Betsy blog.
Bij de internet versie zie je de tabbladen meteen staan bovenaan het blog, bij de mobiele versie open je de pagina's dmv op het rode driehoekje te klikken naast Home.


Zoals jullie kunnen zien heb ik een aantal foto's toegevoegd van de nieuw te komen zomercollectie (meer te zien onder label SS2017), die inmiddels in het land is en naar alle waarschijnlijkheid in de loop van volgende week de eerste verkooppunten zal gaan bereiken.
 
Lots of love from Susan