vrijdag 3 februari 2017

Tante Betsy meets ZOO Adventure boots

 
Hey girls jullie hebben al vaker berichtjes en outfits van mij zien langskomen over de kleurige ZOO Adventure outdoor boots/laarzen (link naar alle posts over ZOO Adventure), maar vandaag wil ik er eens een hele blogpost aan wijden. 
Ik heb namelijk mijn allereerste gesponsorde paar ontvangen en wat zijn deze ook gaaf. 
Ik koos voor een paar zwarte outdoor laarzen van het model Alette, dat is een iets hoger model als model Adisa waar ik al meerdere laarzen van heb. Ik vind dit model ook weer net iets chiquer. 


Het was even goed kijken tussen de verschillende kuitwijdtes, om te zien voor welk model ik zou kiezen. http://zooadventure.nl/maatadvies/
Je hebt ze namelijk ook in slim fit (Adora) tot XL schacht (Alieke).
Mijn keuze voor Alette was ook omdat ik korte pootjes heb en het belangrijk vind dat ze niet te hoog vallen. 

Ik heb zelf trouwens kuitwijdte 38-39 cm en ook Alette kun je wijder maken dmv een ritsje en een riempje, alleen zit deze aan de achterkant ipv aan de zijkant zoals het Adisa model.
Ieder paar laarzen wordt trouwens met twee paar zooltjes geleverd, het dunne zooltje zit in de laarzen en met het dikkere zooltje kun je de laars een halve maat kleiner maken (zonder het dunnere zooltje te gebruiken). I
k draag zelf maat 39 (ik zit tussen maat 38 en 39 in) en heb graag wat extra ruimte voor als mijn voeten in de loop van de dag opzwellen, liever een extra dik zooltje of een paar dikke sokken met het dunne zooltje, als laarzen die krap zitten/aanvoelen. 
 

Zoals jullie weten heb ik al drie paar laarzen van het vrolijk gekleurde Adisa model; een paar roze omdat die toch wel bij heel veel Tante Betsy jurkjes past, een paar rode omdat rood nu eenmaal mijn lievelingskleur is (samen met roze) en een paar azuurblauwe leuk voor bij mijn blauwe en groene Tante Betsy jurkjes. 
Vandaar dat ik deze keer koos voor een paar zwarte voor bij mijn zwarte Tante Betsy jurkjes.


Weet je wat ook zo leuk is dat de dames van Tante Betsy deze mooie ZOO Adventure outdoor laarzen ook dragen, okay niet in de vrolijke kleurtjes die ik heb. Maar Tante Betsy zelf en ook Anita zijn er helemaal weg van en dragen ze dagelijks. Op de foto met mij en Hilde heeft Anita volgens mij het Alieke model aan. 
En om het geheel compleet te maken draagt Hilde, de andere Tante Betsy blogster, ze ook! 
Hilde heeft het ook mede mogelijk gemaakt dat we nu beiden gesponsord worden door ZOO Adventure en maakte er toevallig ook vandaag een blogpost over, klik hier.
Ze zag natuurlijk dat Alisa en Anita ze allebei aan hadden op de fotoshoot dag toen we op bezoek waren en had mij er natuurlijk al vaker over zien bloggen...en dan begint het te kriebelen hè ;). 


Ze staan ook nog eens prachtig bij mijn Danefae jassen en zo heb ik een heerlijke outdoor outfit en kan ik toch lekker mijn Tante Betsy jurkjes aan. Ik draag niks anders meer en het geeft mij een gevoel van vrijheid om alles te kunnen doen in mijn Tante Betsy jurkjes. 
 
 
ZOO Adventure richt zich eigenlijk alleen op de paardensport liefhebbers en honden bezitters, de echte buiten mensen. Ze hebben deze collectie al jaren en hebben dus géén wisselende collecties, zoals dat wel in de mode industrie het geval is. 
Maar deze prachtige laarzen passen wel perfect onder onze vrolijke Tante Betsy jurkjes en outfits En ook al heeft Tante Betsy wel wisselende collecties, de jurkjes van jaren geleden zijn ook nog steeds populair en stiekem doet Tante Betsy niet mee aan de mode.
Deze ZOO Adventure laarzen gaan ook jaren mee, ik begrijp dat het een grote aankoop is, maar daar heb je dan wel een paar hele goede leren laarzen voor waar je jaren plezier van hebt. 


Er loopt trouwens ook een hele gave winactie bij Landleven, waar 6 paar leren laarzen van ZOO Adventure worden weggegeven! Ja je leest het goed 6 paar!! Nou ja er zullen zes winnaars zijn ;).
Te leuk om er niet aan mee te doen en een kansje te wagen. 
Maarreh kom je dan wel weer gezellig terug om hier een berichtje achter te laten of doe dat eerst voordat je naar Landleven of ZOO Adventure sjeest om te kijken welke laarzen ze allemaal hebben. De winactie bij Landleven loopt tót 13 februari, dus reageren vóór 13 februari.


Ik ben wel heel benieuwd welke jij mooi vind...welke jij zou kiezen...ga je voor kleur of ga je toch voor een paar bruine, blauwe of zwarte. En ben jij een buitenmens? Wandel je graag, wie weet heb je wel een hond waar je dagelijks mee aan de wandel gaat. 
 


 
Lots of love from Susan