donderdag 2 februari 2017

Tante Betsy Facebook girls


Hey girls vandaag wist ik echt even niet waarover te bloggen, ik heb vandaag lekker de hele dag in bed gelegen en ben in een boek van Rachel Hore gedoken. Ik was er al in aan het lezen, maar bleef er vanmorgen maar in lezen, dus besloot gewoon lekker door te lezen tot het uit was. Heerlijk wegdromen in zo'n spannend historisch maar ook romantisch verhaal, ja dat heet goed voor jezelf zorgen. Maar daar vul je natuurlijk geen blogpost mee ;). 


Daarom deel ik weer foto's van diverse Tante Betsy girls die deze foto's als foto reactie achterlieten onder de inmiddels verlopen winactie op mijn Facebook pagina, waar ik by the way alweer 1122 vind ik leuks/volgers heb...yeahhh! 
Wees welkom Tante Betsy girls die me gevonden hebben en me zijn gaan volgen en thanks voor al die lieverds die regelmatig een like achterlaten of een berichtje :). Kijken jullie weer mee?

Natasja draagt op deze foto Dress Ola Takkie Green, mooi gecombineerd met een okergele panty/legging. En altijd gezellig zo samen met Benthe op de foto. Ik zie in de webshop van Tante dat hij nog te koop is in XS (voor iemand die normaal een S draagt, deze jurk wordt geadviseerd om een maatje kleiner te kopen). Ik heb dit model jurk zelf wel in mijn eigen maat L, maar er gaat bij mij een flinke buste in :p. 

Adriëtte deelde deze leuke selfie in Dress Vera, ik weet nog dat ze deze ruilde met een andere Tante Betsy girl en dat heel happy was met deze ruil. 

Leonie deelde deze leuke selfie in haar dress Trixie, ik zie op de Facebook groepen dat dit toch nog altijd een gewilde jurk is. Leuk ook dat roze detail, die bloem in haar haren zo komt de kleur van de knopen weer terug :). 

Alma draagt hier een Tante Betsy Button Shirt Flora Blue, met een Urban Hippies roosje in haar haren. Ook weer zo'n leuk detail. Deze Tante Betsy blouse is nog te koop in XS, ik weet eigenlijk niet of deze ook groter vallen of dat ze op maat vallen, wellicht reageert een van de Tante Betsy girls wel die er eentje heeft. Zo te zien zijn nog diverse shirts en blouses te koop, klik hier

Anita deelde deze leuke collage in met haar zippie jeans blue waar ze heel happy mee is, ze vertelde dat deze jurk altijd kan, de ene keer casual en een andere keer chique voor het school kerstdiner. 

Cilia stuurde deze foto in met haar dress Ola Flora Black, ik zie dat deze jurk ook nog in de webshop van Tante Betsy te koop is in maat S (deze valt groter wordt aangegeven dus voor iemand met een maat M). 

Linda deelde deze foto waar ze Sweatvest Lotte Green draagt als jurk met een jeansjasje erop, leuk gecombineerd. En zo krijgen jullie ook inspiratie van andere Tante Betsy girls, leuk hè?!

Wendy stuurde deze foto in met haar Skirt Cornflower Green, inmiddels aangestoken met het Tante Betsy virus was ze op 5 januari een rokje en twee jurkjes rijker...wie weet hoeveel ze er nu al heeft ;). Maar het kan natuurlijk ook dat ze zich inhoudt tot de zomercollectie. Ik zie bij Tante Betsy in de webshop nog enkele rokjes te koop, maar niet meer in deze kleur. 

Ninette deelde deze foto in haar Dress Tammy Bouquet Blue die wonderbaarlijk genoeg nog steeds bij Tante Betsy in de webshop te koop is in alle maten (er wordt aangeraden deze een maat kleiner te kopen).
Ze heeft hem gecombineerd met Sweatvest Lotte Blue en een paar 'nieuwe' laarzen waar ze helemaal happy mee is. Leuk ook die paarse panty/legging bij Dress Tammy Bouquet Blue!


Lots of love from Susan