zaterdag 4 februari 2017

SoMuch Tante Betsy blog Facebook Giveaway

 
Hey girls vandaag gaat weer een winactie van start, de SoMuch Tante Betsy blog Facebook Giveaway in samenwerking met Binnie van Tante Betsy verkooppunt SoMuch te Heerenveen
 
 
Jullie herinneren je vast wel dat ik twee jurkjes uit oudere collecties kreeg gesponsord om te verkopen op mijn speciale marktplaats account, de opbrengst zou ten goede komen van een winactie. 
 
 
Beide jurkjes zijn reeds verkocht en gisteren heb ik samen met Binnie kunnen overleggen hoe we de winactie gaan doen. 
Het wordt jammergenoeg voor de Facebookloze Tante Betsy girls een Facebook winactie, deze keer zonder verplichte fotoreactie zodat ook de Tante Betsy wannabees makkelijk mee kunnen doen.
 

Wat kun je winnen?
Ik ga twee SoMuch cadeaubonnen weg geven twv €50 te besteden in de stenen winkel of webshop van SoMuch

Hoe doe je mee?
* Laat een berichtje achter onder de winactie op mijn Facebook pagina 365 days of happy Tante Betsy dresses dat je mee doet (klik hier)
* Delen van de winactie is lief
* De winactie loopt tot en met 19 februari 2017
* Leuk is als je even verteld wat je graag zou gaan kopen van de nieuwe collectie (zie mijn blogposts met SS2017 preview)
 
http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2017/01/another-tante-betsy-preview.html
 
http://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/2017/01/tante-betsy-spring-summer-2017-preview.html
 
De uitslag van deze SoMuch Tante Betsy blog Facebook Giveaway, maak ik bekend op 20 februari (in de loop van de avond) hier op mijn Tante Betsy blog, maar natuurlijk ook op mijn Facebook pagina. 
 
 
Ik hoop dat veel Tante Betsy girls gezellig gaan mee doen, je mag natuurlijk altijd als reactie een leuke wishlist delen van die gave zomercollectie die voor de deur staat. Zoals hierboven en beneden de wishlists van Petra.
 
 
En straks als de zomercollectie er is doe ik vast weer een blogwinactie!
Ben je een Tante Betsy verkooppunt en lees je mee ik sta altijd open voor een leuke samenwerking om je stenen winkel, je webshop in de picture te zetten.
Zie ook mijn Tante Betsy shops pagina waar een lijst staat van diverse Tante Betsy verkooppunten. 

Lots of love from Susan