dinsdag 7 februari 2017

So much more to wish for


Hey girls wat leuk die enthousiaste reacties op de te komen zomercollectie, ik zag gisteren ook weer gave foto's gedeeld door een verkooppunt van de wintercollectie...maar ik hou me in en concentreer me om hier de zomercollectie te delen die binnenkort in de Tante Betsy verkooppunten zal liggen. Kijk op mijn blogpagina 'Tante Betsy shops' voor een overzicht van alle stenen winkels en webshops in Nederland en België. Hieronder zie je een afbeelding van de tabbladen op de internetversie van mijn Tante Betsy blog. 


Bij de mobiele versie, klik rechts op het driehoekje, om de diverse pagina's te openen. 


De Spring Summer 2017 collectie zal als allereerste bij de Tante Betsy verkooppunten te koop zijn. 
Zo gaat dat altijd, eerst zijn de verkooppunten aan de beurt en daarna pas de Tante Betsy webshop zelf. 
Ook zul je in die verkooppunten nog diverse sale items vinden, vaak aan 40-50% korting. Je kunt altijd even contact met ze opnemen om te vragen of ze nog iets in je maat hebben. 


Oh ja maatvoering, dat was deze winter een issue. Een aantal jurken viel groter als normaal, dus het kon zomaar zo zijn dat je opeens een maat kleiner viel. Leuk voor de dames die nu ook in een XXL pasten en voorheen niet en pech voor de XS dames bij een heel aantal modellen. 
Als het goed is is deze zomercollectie weer gewoon netjes op maat!
Ik had er zelf deze winter geen last van, normaal zit een L me strak en nu zaten ze iets losser.
Maar voor dames met weinig buste en smalle schouders en dames die hun jurken van andere recente collecties al iets los vielen, moesten vaak naar een kleinere maat overstappen (vooral bij Ola, Mila, Tammy, Twiggy en Fraulein modellen). 


Maar ga er maar vanuit dat deze lente/zomercollectie weer op maat valt! En anders is het dus een hele goede reden om eens te gaan passen en shoppen bij een Tante Betsy verkooppunt! Leuk voor een dagje uit of wie weet heb je er wel eentje in de buurt. 


En anders is de SoMuch Betsy lovers Meeting in Utrecht wel een heel leuk uitje op zondag 5 maart 11-16uur (in de binnenstad van Utrecht, adres krijg je bij aanmelding). 
Heb je interesse ga naar deze pagina op Facebook en meld je aan bij het event, heb je geen Facebook meld je dan per mail aan bij SoMuch. Vol=vol!


Ik heb me geamuseerd en ik heb nog een aantal collages gemaakt met jurkjes, maar ook rokjes van de collectie die er nu aan gaat komen. 
Alle foto's zijn afkomstig van de diverse verkoopppunten die deze deelden of screenshots van het filmpje dat Tante Betsy deelde op haar Facebook pagina. Heb je geen Facebook dan kun je het ook hier gaan bekijken. 

Hier zie je wat voorbeelden van de diverse rokjes die deze zomercollectie gaat komen, effen rokjes maar ook met prints. Volgens mij heb ik ook al shirts/blousjes gezien in deze prints. 

In deze collage zie je het roze en het zwart/grijze doorknoop jurkje met dezelfde bloemetjes print, maar het rokje, de top en het jurkje rechtsboven zijn ook in dezelfde print.

Ben je net zoals ik gek op roze en rood, dan kun je dit seizoen gaan genieten. Heerlijk romantische bloemenprints en ook grafische bloemenprints, maar ook een effen rood jurkje, rokje en vest. Love it!

Voor alle Tante Betsy girls die van bloemetjes prints houden :). Ja zelfs weer geborduurde bloemen op een jurk! Die foto deelde ik gisteren al ;). 

Hou je van streepjes dan komen er leuke mouwloze jurkjes, maar ook een gave legging en mooie jurk en wie weet wat nog allemaal meer. 

En er komt ook een leuke klavertjesprint aan, ik zie een rokje, top en vast ook een klavertjes jurk. Leuk voor onze vakantie naar Ierland :). 

Ik hoop dat jullie weer mee genoten hebben, hebben jullie nog iets nieuws gezien waar je hart sneller van gaat kloppen?

Lots of love from Susan