maandag 27 februari 2017

Love, Peace & Joy Tante Betsy blog Facebook Giveaway


Hey girls vandaag weer een blogpost van eigen hand, na twee dagen gastblogposts, thanks girls!
En ook eentje die jullie wel leuk zullen vinden, nou ja de Tante Betsy girls die Facebook hebben dan. 
Vandaag start weer een Facebook winactie, deze keer in samenwerking met Tante Betsy verkooppunt Love, Peace & Joy.
Het is geen stenen winkel, maar een webshop, een online boetiek noemen ze het zelf en ze hebben ook al enkele items uit de nieuwe zomercollectie te koop.


Ik verkocht onlangs twee gesponsorde items, Dress Ola Takkie Green en een rok van de zomer 2016 collectie, Skirt Sakura White. Ik kreeg die toen ik samen met Ellen een lunch en fotoshoot had in het centrum van Heerlen.
Wie weet kunnen jullie dat interview en de fotoshoot morgen zien en lezen in hun Inspiratie Magazine :).
En samen met Ellen en Ester van Love, Peace & Joy is besloten dat er twee kadobonnen twv € 50 te winnen zijn.


Volgens mij zijn er toch ook wel heel wat Tante Betsy girls bekend met shoppen in hun online boetiek Love, Peace & Joy. Leuk als jullie hieronder deze blogpost je ervaringen delen


En weet je wat ook wel heel handig is dat ze de afmetingen vermelden per jurk/rok en in alle beschikbare maten. Deze kun je dan met een goed passend kledingstuk vergelijken. 
Ook fijn dat je in hun Tante Betsy pagina/overzicht in een oogopslag kunt zien in welke maten een jurk/rok nog beschikbaar is. 


Nu kan het zijn omdat ik deze blogpost plaats en dus reclame maak voor deze leuke webshop, dat straks opeens veel minder op voorraad is en er maten opeens uitverkocht zijn.
Maar niet getreurd dit is pas het eerste plukje van de Tante Betsy zomercollectie dat te koop is, er volgt nog veel meer leuks!
Natuurlijk hebben ze bij Love, Peace & Joy maar een kleine selectie van de hele Tante Betsy Spring Summer 2017 collectie.
Ik deelde al wat previews onder label SS2017.


Nu terug naar de Love, Peace & Joy Tante Betsy blog Facebook Giveaway

Wat kun je winnen?
Ik ga twee cadeaubonnen twv €50 weggeven te besteden in de webshop van Love, Peace & Joy.

Hoe doe je mee?
* Laat een berichtje achter onder de winactie op mijn Facebook pagina 365 days of happy Tante Betsy dresses dat je mee doet (klik op deze link).
* Delen van de winactie op je Facebook profiel is lief :).
* De winactie loopt tot en met 7 maart (op 8 maart maak ik de winnaars bekend)
* Leuk is als je even verteld wat je graag zou gaan kopen van de nieuwe collectie (zie de Love, Peace & Joy shop of wat hoop je dat ze nog binnen krijgen)


Oh en vergeet niet mee te doen aan de Tante Betsy blog Giveaway, die ik hier zelf houdt op mijn Tante Betsy blog (ik verkocht twee setjes uit mijn eigen collectie tbv deze winactie).
Doe je nog niet mee? Reageer dan vóór 3 maart (t/m aanstaande donderdag dus) onder de winactie blogpost dat je mee doet (klik hier). Ik geef twee Tante Betsy kadobonnen weg twv €55.


Lots of love from Susan