donderdag 16 februari 2017

Love, Peace & Joy photoshoot


Hey girls vandaag had ik een hele leuke lunch date, met Ellen van Tante Betsy verkooppunt Love Peace & Joy (nou ja eigenlijk webshop, ze hebben geen stenen winkel ;))
We hebben eerst heerlijk geluncht bij BAM in de Geleenstraat in Heerlen en daarna hebben we een fotoshoot gehad, oftewel ik stond voor de camera en Ellen erachter ;). 
Foto's daarvan kan ik nog niet laten zien (die heb ik zelf ook nog niet), maar gaan jullie vast binnenkort zien in het Inspiratie Magazine op de website van Love, Peace & Joy, alsook een interview.


Ik heb wel een leuke foto die Ellen van me maakte met mijn iPhone, ik kreeg namelijk een heel lief kado, een Huisteil mini tasje.
En laat ik die al eerder deze week gespot hebben in hun webshop, dus helemaal mijn smaak en in mijn favoriete kleuren, blij mee!


En op het allerlaatst maakte ze ook een selfie van ons tweetjes en die kwam ik tegen op hun Instagram account. Ik vond het ook heel gezellig!


Maar ik kreeg nog iets, ik kreeg een jurk van de huidige wintercollectie (Dress Ola Takkie Green) en een rokje (Skirt Sakura White) van de zomercollectie 2016 gesponsord om er een winactie mee te houden. 
En zoals jullie inmiddels wel weten, bied ik ze op mijn Marktplaats account te koop aan.
En van de opbrengst koop ik dan kadobonnen bij Love, Peace & Joy die ik zal verloten, zodat iedereen een kansje kan wagen. Ik duim op een mooie opbrengst!


Ik heb een mooie foto van Natasja en Benthe (van het blog Beautyspots) om te laten zien hoe mooi Dress Ola Takkie Green staat (volgens mij draagt Natasja ook een XL), alsook een foto van Thea. Op Natasja haar blog zie je meer foto's in deze blogpost.


Inmiddels heb ik van de opbrengst van twee Tante Betsy setjes, kadobonnen gekocht bij Tante Betsy en een dezer dagen start daar ook een winactie van, maar dan weer een blogwinactie, ik ga dan twee Tante Betsy kadobonnen twv €55 weggeven. 
De winactie in samenwerking met Love, Peace & Joy zal net zoals de lopende winactie (klik hier om mee te doen) in samenwerking met SoMuch via mijn Facebook pagina lopen. 


Dus Tante Betsy girls als jullie heel veel wensen hebben wat betreft de te komen zomercollectie, mis dan vooral mijn winacties niet en hou mijn blogposts in de gaten. 
Naar verwachting is de eerste lichting in de loop van volgende week (pas halverwege...naar het einde van de week) in de eerste Tante Betsy verkooppunten, hou de Facebook pagina's van je favoriete winkel(s) in de gaten. 

Lots of love from Susan