zondag 12 februari 2017

Happy shopping at Tasse Truus


Hey girls een tijdje geleden stuitte ik op Facebook op een leuke winactie van Tasse Truus, je kon er scrabbleletters winnen van hout. 
Dochterlief houdt daar wel van, ik tagde haar en ze liet weten dat ze graag 'Dream Travel Discover' zou willen winnen. 


Ik won uiteindelijk niet, maar omdat haar verjaardag eraan zat te komen leek het me een leuk kado voor haar. Ze is gek op reizen en kan zich maandenlang verheugen op een geboekte reis, dit jaar gaan ze naar de Fillipijnen... En ze had deze tekst zelfs als tattoo willen laten zetten...dus het leek me een uitstekend kado. 


Ik nam contact op met Tasse Truus en vertelde wat ik graag wilde bestellen, ik wilde ook de plankjes erbij... 
Ze stelde het voor mij samen en stuurde me foto's, maar er zaten een paar knalkleurtjes bij en dochterlief kennende houdt ze daar niet van dus wat pastelkleurtjes gevraagd. 
Zo fijn om van een afstand te kunnen shoppen in zo'n leuke stenen winkel die jammergenoeg niet in de buurt zit, maar op deze manier lukt het natuurlijk ook en kan ik toch een kleine ondernemer steunen. 
Je kunt dit natuurlijk ook allemaal in de webshop bestellen, de scrabbleletters in het winkelmandje gooien en ook de plankjes...let op dat je niet te hard gooit :p. 


Afgelopen dinsdag op de verjaardag van dochterlief werd het pakket bezorgd, wow wat een leuke doos. I love pink! En meteen al leuk om uit te pakken en wat was het heerlijk om het gezicht van dochterlief te zien opfleuren.
Ze had een big smile terwijl ze de mooi ingepakte kadootjes uit aan het pakken was en die werd alleen maar groter en groter toen ze zag wat ik voor haar gekocht had. De plankjes zijn om neer te zetten, maar zouden ook zomaar met een paar ophanghaakjes eraan vast gemaakt opgehangen kunnen worden ;).


En wat lieff Monique van Tasse Truus had er ook een kadootje voor mij bij gedaan, ik ben er helemaal HAPPY mee! Nogmaals bedankt lieve Monique voor de fijne samenwerking en al je lieve aandacht en leuke kadootje :).  


De winkel van Tasse Truus is te vinden in Venray, maar ook online als webshop en natuurlijk op Facebook
Wat leuk is dat ze ook verkooppunt is van De Kunstboer en mede Tante Betsy girl is, zo leukk! 
Ze ging speciaal even voor deze blogpost op de foto en maakte er meteen een modeshow van in diverse Tante Betsy jurkjes, heerlijk toch?!
En wat zijn het toch gave tassen van De Kunstboer, als je moeder bent van jonge kids ken je het merk vast.
Maar ze hebben ook hele leuke tassen die je als hippe vrolijke volwassene kunt omhangen, je hebt ze wellicht al eens op een foto van mij zien langskomen (dit is mijn De Kunstboer tag).  


Vandaag is Monique van Tasse Truus jarig, ze viert vandaag haar 40ste verjaardag. Van harte gefeliciteerd Monique!


Heb je kids dan kunnen die ook in haar winkel hun verjaardagsfeestje vieren of gewoon ook zo eens gezellig een workshop gaan doen. 


Hey girls hebben jullie dat nu ook wel eens dat jullie op Facebook iets leren kennen dmv een winactie en later alsnog besluiten om het zelf te kopen?
Ik heb zelf op die manier Tante Betsy leren kennen in oktober 2014 met een like & winactie (jullie weten allemaal hoe dat verder is gegaan hihihi) en ook de ZOO Adventure laarzen heb ik zo leren kennen :) en ook helemaal happy mee! 


Lots of love from Susan