donderdag 12 januari 2017

Thank you so much


Hey girls ik heb weer so much om over te bloggen...hebben jullie al gezien dat Tante Betsy de overgebleven jurkjes in de sale heeft gegooid?!
Ik hoop dat je nog wat leuks kunt (hebt kunnen) scoren. Het was weer een geweldige wintercollectie! Dankjewel lieve Tante Betsy voor al die gave jurkjes die je maakt!


Ook Thank you so much voor al die Facebook Tante Betsy girls die mijn pagina geliked hebben en volgen! Wow alweer 1040 en iedere dag groeiende. Zo leuk dat zo veel Tante Betsy girls én wannabees me weten te vinden. 


Eigenlijk had ik dolgraag hier een heleboel Tante Betsy Facebook girls willen delen...wie weet een paar Tante Betsy foto reacties voor de winactie. Jullie kunnen nog even mee doen! Tot en met zondag 15 januari...maandag 16 januari maak ik de winnaressen van de kadobonnen twv €50 bekend. 
Doe je nog niet mee? Klik dan hier


En er komt weer een leuke winactie aan, je kunt dan een kadobon van SoMuch gaan winnen...maar eerst de twee Tante Betsy jurkjes die Binnie van SoMuch in Heerenveen gesponsord heeft op mijn marktplaats account zetten en verkopen. De opbrengst van die twee jurkjes gaan de hoogte van de kadobon(nen) bepalen!


Er zit een heel gaaf jurkje bij, Dress Holiday een van de toppers van de zomercollectie 2015! Wel in maatje S. 
Ik heb hem zelf in maat L ;). 


En in maat L Dress Ollie Green, een mooie doorknoopjurk!
Hier kun je een foto van mij zien in deze jurk, ik heb hem zelf niet meer...uhm gevalletje van heel veel Tante Betsy jurkjes en dat hij maar in de kast bleef hangen. Ook deze valt gewoon op maat, deze is van de winter 2015 collectie. 


Oh girls de tijd vliegt hier, ik heb gezellig met Binnie aan de telefoon gekwebbeld...wel 25 minuten...volgens mij zouden wij het ook klaar krijgen om 2 uur aan de telefoon te hangen en te kwebbelen over Tante Betsy ;). Thank you so much lieve Binnie! Thank you so much lieve Tante Betsy girls, zonder jullie zou het niet zo leuk zijn om hier iedere dag gezellig te bloggen. 


Oh ja wil je geen enkele blogpost missen, verander dan naast 'vind ik leuk' op Facebook op mijn pagina...'volgen' in 'als eerste weergeven'. 
Via Bloglovin volgen kan ook dan krijg je iedere dag mail, maar dat is vaak de dag erna pas ;). 


Lots of love from Susan