zondag 15 januari 2017

Tante Betsy girls be aware


Hey girls er bereiken me de laatste tijd weer berichten van oplichting via Marktplaats. Ik schreef er al eerder een blogpost over met tips, lees ze HIER.
Vooral als je een bepaalde jurk zoekt en een gezocht advertentie plaatst. 


Zoals bijvoorbeeld deze populaire Dress Betsy Black, die ik vandaag aan heb gedaan, geïnspireerd door de dames op de Tante Betsy Facebook groepen. 
Nee die doe ik niet weg hoor, ik vind de jurk nog steeds enorm gaaf!


Een nieuwe tip als men je een foto stuurt (naar aanleiding van je 'gezocht' advertentie), vraag dan om een ongebruikelijk voorwerp bij de jurk/rok of....mee op de foto te laten zetten...een pak melk of een vork opperde een Tante Betsy girl al. 
Of met iets waaruit blijkt dat de foto vandaag is genomen schreef een andere Tante Betsy girl, de krant of een huis aan huis blad van deze week. 
Iedere oprechte verkoopster zal zich die moeite wel nemen als ze de jurk aan je wilt verkopen. 
Eerder was er al een tip om alleen 'afhalen' erbij te zetten om de oplichtsters die vaak maar pas een dag of week actief zijn te weren. 
Bij de marktplaats app kun je dat trouwens wel zien hoe lang iemand actief is op marktplaats...via de pc niet checkte ik pas nav een vraag van een Tante Betsy girl. 


Okay girls ik ben vandaag in relax mode, vandaag is het de laatste dag dat je kan mee doen met de twee lopende winacties!
Ik mis nog enkele inzendingen van Tante Betsy girls die mee doen met de blog winactie (Alexandra, Jabine, Anonieme Thea, Caro, Simone en Miranda v T). 


Ik ben lekker bij een goede vriendin op bezoek, manlief is met haar man vanmorgen vroeg naar een oldtimer beurs in het Mecc te Maastricht gegaan (dat was me nog wat te vroeg ;)). 



Binnenkort komen de winacties van SoMuch, de Ollie Green is inmiddels verkocht aan Josje, maandag wordt hij verzonden. 
Ze doet meteen gezellig mee met de lopende winactie, goed van je! Ze stuurde deze lieve foto in samen met haar dochter. 


En als we het dan toch over marktplaats hebben. Ik heb mijn theekopjes doorknoop jurk op mijn Tante Betsy marktplaats account gezet, het is een XL maar heb hem wel op maat gemaakt dus check de afmetingen. 


Ik kocht de jurk in de zomer van 2015 nieuw bij Tante, maar op een of andere manier kan ik er maar geen vriendjes mee worden. En budget voor de nieuwe collectie die ongeveer half februari gaat komen is hard nodig whahaha...
Ook een Halsoverkop jurk erop gezet, daar kan ik al helemaal geen vriendjes mee worden. 


Geef mij de mouwloze jurkjes van Tante Betsy maar waar ik me geen zorgen bij hoef te maken om een bh die half zichtbaar is. 

Lots of love from Susan