donderdag 5 januari 2017

Tante Betsy Facebook girls ánd Purpuz planner


Hey girls als jullie me al wat langer volgen op mijn blog en gezellig meelezen heb je me inmiddels een beetje leren kennen.
Ik ben geen planner, ik handel vanuit mijn gevoel, vanuit mijn hart. 
Er is ook geen lijn te bekennen in mijn blogposts, de ene keer deel ik foto's van Tante Betsy girls, de andere keer klets ik erop los, dan deel ik weer eens een leuke tip of heb ik een blog met diepgang. 
Het is altijd een verrassing waar ik nu weer mee kom, that's me!
Maar natuurlijk heb ik wel allerlei plannetjes welke blogposts ik zou willen delen, maar ik kan van het ene op het andere moment me ook laten inspireren tot een andere leuke blogpost. 


Zoals gisteren, ik wilde foto inzendingen van Happy Tante Betsy girls delen en opeens zag ik weer de kortingsactie van de Hip Pockets langs komen van Urban Hippies en besloot die hier te delen.
Hij blijkt nu achteraf wat langer geldig te zijn, tot 6 januari 16.00uur dus je kunt nog gaan shoppen als je je nog bedacht had ;). 


Terwijl ik een salade voor mezelf in de keuken stond te bereiden zag ik de DHL Parceldienst aan komen rijden en ik vroeg me hardop af of ik soms iets besteld had...Nee...
Manlief wellicht?...wie weet...of is het voor de buurvrouw iets verderop?
Nee hij kwam toch echt naar onze deur gelopen en terwijl ik het pakketje in ontvangst nam, ging me een belletje rinkelen...het is de Purpuz planner!
Dé wat?! Ja dat ga ik natuurlijk niet helemaal uitleggen want daar moet ik me ook nog over gaan inlezen ;). Het is in ieder geval een prachtig vormgegeven agenda, maar met die benaming doe ik deze Purpuz planner teniet. 


Ik ga nu gezellig foto's delen van Tante Betsy girls die op Facebook hun Tante Betsy foto hebben gedeeld, wow leuk er doen al best veel dames mee!
En jaaa hoor Marco, de man van Heidi, komt ook weer een kansje wagen ;). Leuk!


En van het weekend neem ik de tijd om een review te schrijven over de Purpuz planner, je kunt alvast HIER meer erover gaan lezen als je nieuwsgierig bent. Je kunt hem natuurlijk ook bestellen voor €34,99 óf gebruik maken van de mogelijkheid om een Free Download te krijgen. 
Ik zie ook op de Purpuz Facebook pagina een winactie, je kunt een Purpuz planner winnen op een blog! Check it out!


Ik heb een paar pagina's open geslagen en zie inspirende teksten (yess helemaal Me!) en zo krijg jij al een beetje een idee ;). In mijn De Purpuz planner review ga ik ook vertellen waarom ik toch graag deze planner wil gaan gebruiken en wat meer over mijn plannen met mijn blog :). Stay tuned!



Zo nu weer terug naar de Tante Betsy girls op Facebook die allemaal mee doen aan de Thankful Tuesday Tante Betsy Facebook giveaway
Oh jaaa vandaag heb ik een mijlpaal bereikt op mijn Tante Betsy blog Facebook pagina, 1000 likes! (Inmiddels 1013 en groeiende :)). Thanks girls wat leuk dat jullie me zo enthousiast volgen!


Zo lieve Tante Betsy girls daar komen ze dan eindelijk, dé Tante Betsy Facebook girls;
 
Anita deelde deze foto waarop ze Dress Tammy Winterflower Brown draagt, hihi leuk met een kerstmuts op.

Marijke schrijft bij deze foto; Happy me :)
Ze blijven toch mooi hè die zippie jurken van oudere collecties .

Jasmijn in een heerlijk vrolijk rood/oranje zomer 2015 collectie jurkje.

En Judith heeft ook al zo'n vrolijk jurkje aan van dezelfde collectie, zo'n gave collectie was dat.
Ze schrijft dat dit haar allereerste Tante Betsy jurkje is, met deze begon in de zomer van 2015 de liefde voor Tante Betsy. Ze is nog steeds dol op het jurkje en het hertje dat erop staat.
 
Esther heeft een jurk van de zomercollectie 2016 aan, ook dat blijven mooierds hè. Oh ik ben even de naam kwijt van deze jurk ;). Maar zo te zien is Esther er helemaal happy mee en staat hij haar prachtig.
 
Evy staat hier helemaal happy te wezen in haar Dress Tammy Bouquet, ik kan niet goed zien of hij zwart of blauw is (ik gok op zwart ;)). Ze schrijft; Ik ben zoooooooooo blij met Tante Betsy!!
Hihi heerlijk zulke reacties en zo leuk dat ze ons allemaal zo geweldig staan :D.
 
Wendy doet ook graag mee met de winactie en wow wat staat dit Tante Betsy jurkje uit een oude collectie haar mooi en wat is het een leukerd.
Op Tante Betsy haar Pinterest pagina kun je heel wat verschillende jurkjes van oudere collecties zien.
Zo te zien is deze jurk van de herfst winter collectie van 2013/2014, net zoals de jurk van Marijke!
 
Melanie heeft hier een mouwloos jurkje aan van de zomer 2016 collectie, Dress Sakura Blue.
Die van mij gaat een dezer dagen Marktplaats op, ik heb eens gekeken welke jurkjes me budget mogen gaan brengen voor de komende zomer collectie ;). Dit model komt dan ook weer terug! Yihaa, want ik vind het een heel fijn modelletje.
 
Dinah deelde deze foto al eens bij een eerdere winactie, dus die gaat heel snel nog eens een leuke nieuwe foto maken. Hier heeft ze een Tante Betsy Shirt Sissi Winterflower Brown aan op haar zelf gemaakte rok. Gaaf zijn die vrolijke shirts hè?!

Zo girls ik hoop dat jullie weer mee genoten hebben, ik hoop morgen ook wat foto inzendingen te delen die ik per mail heb ontvangen voor de Thankful Tuesday Tante Betsy blog giveaway, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken of je mail is binnengekomen.
 
Lots of love from Susan

* Ik heb deze Purpuz planner ontvangen ter review :) en natuurlijk om te gaan gebruiken ;).