maandag 9 januari 2017

Susan taking action


Hey girls vandaag heb ik een aantal actiepunten aangepakt die ik al weken/dagen aan het uitstellen was en dat allemaal dankzij de Purpuz planner
Ik heb vandaag eindelijk de Tante Betsy jurken (en een 4FF jurk) op Marktplaats gezet. Ook heb ik vandaag bij Airbnb een appartement geboekt in Ierland...yess we gaan dit jaar op vakantie! En heb ik nogmaals contact opgenomen met Teezily ivm een wel erg foute 'foute kersttrui'. Oh ja ik ben ook lekker gaan wandelen in het bos. 


Ja girls wandelen in de natuur, nou ja het liefst in het bos daar krijg ik energie van...okay het kost ook wel energie omdat ik weinig conditie heb. Maar dat hoort wel bij een van mijn doelen om vaker te gaan wandelen...lekker afschakelen in de natuur en tegelijkertijd wat conditie op doen.
Vandaag heb ik mijn Dress Tika mist aan met mijn Sweatvest Lotte Jeans (op voorraad in XL zie ik...ik draag L).
Daaronder een roze Thermopanty (nu legging) en mijn roze ZOO Adventure outdoor laarzen, daar ben ik zooo blij mee :). De roze ZOO adventure Adisa versie is nu weer te bestellen zie ik! Ze zijn iets anders als de mijne ;). 


Tsja die foute kersttrui die ik voor manlief besteld had bij Teezily viel toch wel erg tegen. We hadden ons er zo op verheugd om deze aan manlief te geven. Maar mennn wat viel de print tegen, helemaal niet zo kleurrijk als op het plaatje.
Én ik had XL besteld, omdat de L me te klein leek, maar mennn deze was ook nog eens 3 cm breder als aangegeven en die mouwennn...pff. 
Op mijn mail geen reactie gekregen die ik na de kerst stuurde, vanmorgen een kwartier aan de telefoon gehangen zonder iemand eraan te krijgen, dus maar via het contact formulier contact opgenomen...het zal me benieuwen. 


Gisteren besloten manlief en ik om nog een keer te kijken of we dit jaar toch naar de Internationale Mini Meeting gaan. Dit jaar is hij in Ierland en ja dat is toch best een dure trip, manlief vond uiteindelijk een goedkopere deal voor de veerboot van Frankrijk naar Ierland. 


En ik heb me verdiept op de app van Airbnb in een appartement in de buurt van het evenement.
Want slapen in de tent naast mijn snurkende man gaat niet meer gebeuren, dan doe ik geen oog dicht. En yess vandaag de reservering voltooid, wij gaan naar Ierland! Ireland here comes Tante Betsy!


Na de wandeling in het bos heb ik dan eindelijk ook tijd gemaakt om mijn Tante Betsy jurken op Marktplaats te zetten...ze staan op mijn 365happyTanteBetsydresses account


Nee er komt geen nieuwe winactie aan...de gesponsorde jurken van SoMuch heb ik er nog niet op gezet ;). 


Dit zijn jurken waar ik toch afscheid ga nemen...ik heb nog 38 zomerjurken en 38 'winter'jurken over in mijn kast...wie weet dat ik als de zomercollectie mijn kast komt instromen van nog meer jurken ga afscheid nemen...er hangen nog een paar twijfelgevalletjes...bij de zomerjurkjes. 


Daarnaast moet ik ook nodig opruiming gaan doen in mijn andere kastgedeelte (daar draag ik niks meer van ;)) zodat ik daar plek krijg. Whahaha wat een luxe probleem hè?! :p


Doe je nog niet mee met de Thankful Tuesday Tante Betsy giveaway's, dan ga dat vooral doen! Je maakt kans op een Tante Betsy kadobon twv €50.

Lots of love from Susan