zondag 22 januari 2017

Relaxed Sunday


Dankjewel lieverds voor al jullie lieve reacties, mooi om te lezen dat het herkenbaar is. Ja er zijn heel wat hooggevoelige dames onder ons.
Gisterenavond een heerlijke avond gehad en lekker gelachen met andere stamgasten, dus heerlijk kunnen ontspannen. Thuis gekomen nog een film gekeken maar erbij in slaap gevallen. 
Tegen het einde van de film werd ik weer wakker en kwam daarna niet meer in slaap, dus dan maar weer verder in mijn boek van Nora Roberts. Verder wel de hele nacht doorgeslapen :). Vanmorgen wel weer op tijd wakker, dus lekker verder gaan lezen ipv weer uren op de Tante Betsy Facebook groepen rond te hangen ;). 


Samen in bed heerlijk met manlief naar een leuke film gekeken en vanmiddag wel lekker eruit geweest. 
Wel even een moment gehad dat er alleen maar tranen kwamen, maar och die mogen er ook zijn en ik kreeg een lekker dikke knuffel van manlief. Ik denk dat alle stress van de afgelopen tijd er even uit moest. 


Vandaag was weer zo'n dag waarbij de batterij is opgeladen, even in Valkenburg gewandeld en nog mijn 'oude' buurvrouw uit Maastricht tegen gekomen...oh wat was dat lang geleden en ook weer heerlijk geknuffeld (oh dat doet een mens altijd goed van die dikke knuffels). 
Na het wandelen met een lekkere vlaai bij vrienden op bezoek geweest. 


En nu thuis gekomen even op de foto gegaan voor deze blogpost en ga ik weer heerlijk relaxen samen met manlief in mijn Dress Ollie Blue en mijn roze hoodievest. En dan lekker in 'mijn pyama'...ik draag dan regelmatig mijn oude Tante Betsy jurkjes hihihi. Ik geniet dan heerlijk van deze roze Tante Betsy polkadot jurk. 
En ik kan jullie verklappen dat deze ook weer met de wintercollectie terug komen
(zie een kleine preview van Tante Betsy verkooppunt Pinka...even geen doorklik link, ik ga naar bed :)). 



Lots of love from Susan