zaterdag 21 januari 2017

Not so relaxed Saturday

Hey girls vandaag weet ik niet goed wat ik met mezelf aan moet, er liggen in huis zoveel taken op me te wachten, zoveel achterstallige dingen te doen dat ik compleet blokkeer en er alleen maar passief van wordt. 
Door alle omstandigheden van de afgelopen maanden, nou ja sinds april/mei in de tijd dat mijn beide ouders om de haverklap in het ziekenhuis lagen, daarna al die maanden onrust op mijn werk is het achterstallig werk in huis gegroeid. 
Alle veranderingen hebben me enorm veel energie gekost en ik zou nu een inhaalslag moeten maken (of die zou ik allang gemaakt kunnen hebben), maar ik kan me er niet toe zetten. 


Overal in huis zie ik dingen die moeten gebeuren, maar mijn lijf is nog steeds niet gevuld met energie. Ik slaap nog steeds slecht, inslapen lukt nog wel goed, maar doorslapen ho maar. Ik weet dat mijn lijf 8 uur slaap per dag nodig heeft, maar die krijgt het al heel lang niet meer. Op een of andere manier kom ik niet meer tot rust, het is best frustrerend. 
Ik ben enige weken geleden maar eens rescue druppels gaan kopen (voor de momenten dat ik het echt nodig heb en maar 4/5 uurtjes slaap heb gehad en toch moet gaan werken), onlangs overgestapt op biologische wietolie (zonder thc ;))...gekregen van mijn moeder.  
Ik gebruik het nog niet lang genoeg om te zeggen of het helpt, maar meer rust in mijn hoofd zou fantastisch zijn. 


Ik probeerde vandaag ook een middagdutje te doen, ik wilde eigenlijk naar buiten...maar aan de andere kant wil ik ook dolgraag gewoon helemaal niks doen. En daarnaast wil mijn verstand heel nodig opruimen, orde in de chaos scheppen...vermoeiend dus. 
Maar ik kom dus niet tot rust, middagdutjes doen heeft geen zin voor mij. Maar me even afsluiten van alles om me heen wel, manlief is beneden national geographic of history channel aan het kijken en ik heb daar last van. 


Als ik alleen ben heb ik eigenlijk nooit muziek of de tv aan staan, teveel prikkelingen. Ik kijk ook nooit naar het nieuws of zo en kijk ook geen Nederlandse televisie meer...het is me allemaal te druk, het is me teveel. 
Wegdromen bij een leuke film of een leuke serie dat is iets wat me wel tot rust brengt. 
Soms ook noodgedwongen omdat we nieuwe buren hebben en ik die hoor, dus soms moet ik wel de tv op zetten zodat ik hun geluiden niet meer hoor of me er niet aan stoor. 
De laatste jaren ben ik hooggevoeliger aan het worden...of meer mezelf aan het worden dat kan ook ;). 


Er zullen vast Tante Betsy girls onder jullie zijn die dit herkennen of gedeeltes hiervan herkennen. Ja ik weet dat yoga, meditatie enzo allemaal oplossingen zouden kunnen zijn...that's not me. Ik ga dan liever buiten de natuur in, lekker het bos in, heerlijk om geen kip tegen te komen en helemaal alleen door dat bos te lopen. 
Als ik dat nu schrijf krijg ik daar al zin in, maar vandaag hou ik me toch maar binnen en doe het rustig aan. 
Ik ben heerlijk even gaan wegdromen bij een boek van Nora Roberts en daarna heb ik wat kleine dingen in de keuken gedaan, de afwas die niet in de afwasmachine gaat. En heb ook voorbereidingen gemaakt voor nog een paar kettingen voor de komende zomercollectie, ik heb mini cooper bedels gemaakt ;).


Oh ja vandaag dus dress Bibi Flora Blue aan met een thermo leggging en mijn azuurblauwe ZOO Adventure laarzen. Ik wilde eigenlijk mijn heerlijke sweatvest Lotte Jeans aandoen, maar die toch maar meteen mee de was in gedaan...hij gaf nog een beetje blauw af aan mijn handen ;). Dus lekker mijn blauwe Tante Betsy hoodie aangedaan uit een oude collectie. 


Ik sierde mijn jurk ook met een Urban Hippies roosje en kijk wat Femke van Urban Hippies voor leuks heeft. Mooie armbanden in lekkere knalkleuren <3. 
Zo te lezen zijn ze alleen bij verkooppunten te koop tot 1 maart, daar zullen vast een aantal Tante Betsy shops bij zitten ;). 


Lots of love from Susan